Hátradől, és kér egy kávét – Orbán, Simicska és az úgynevezett ellenzék

2015. február 11. 09:28

Most ül mindenki – köztük főhelyen a mindig lankadatlan ellenzék –, és lankadatlanul kavarja a hülye kávéját, míg várja, hogy Simicska visszajöjjön az Alpesekből szánkón, és folytatódjék tovább a muri. Ha a bőrünkre, akkor a bőrünkre.

2015. február 11. 09:28
narancsblog
narancsblog

Hiszen ma Magyarországon a politikai élet összes aktora az Orbán–Simicska háború ródliszünetében kávézik. Orbán Viktor Simicska bukkake-show-ja után jó szokása szerint kivárt két napot, aztán látta, hogy most sem szakad le a mennyezet, benyögte a nagy magyar légtérbe, hogy magasan tesz az egészre, »ő és kormánya ilyen vitákkal nem foglalkozik«. Ja, minek is foglalkozna, ha más sem foglalkozik. Azért csodálatos ez az ország, nemde? Most ül mindenki – köztük főhelyen a mindig lankadatlan ellenzék –, és lankadatlanul kavarja a hülye kávéját, míg várja, hogy Simicska visszajöjjön az Alpesekből szánkón, és folytatódjék tovább a muri. Ha a bőrünkre, akkor a bőrünkre.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. február 12. 07:22
Szerintem baloldalon nem számítsanak Simicskára..megbánta ő azt már ezerszer..
kuwiq
2015. február 11. 21:33
Orbán és a kormány már megtette a magáét egyébként ebben az ügyben, olyan törvény van születőben, amelyik qrvára fog fájni Simicskának. Úgyhogy hozzátennivalójuk nem nagyon van. Ha igaz, hogy 2014-ig a Simicska emberei voltak miniszterek és kormánytagok, azt kell mondjam, hogy kár, hogy kenyértörésre került sor. Messze jobban muzsikált a zenekar, mint ez a mostani brigád. Azok se voltak sokkal rokonszenvesebbek, de legalább ilyen nyilvánvaló baromságokat nem csináltak, pláne nem szakmányban.
imres
2015. február 11. 21:30
Narancsblog elvtárs! Hogy ti kávékavargatás közben mivel foglalkoztok, ki nem szarja le? Ha annyira Simicskát akarjátok, ám legyen! :) Nem hiszem, hogy a Fidesz különösebben izgatná magát Simicska miatt. Ti habosítjátok az ügyet, hátha sikerül valami pozitív élményt kihozni belőle. Tartok tőle, hogy nem fog menni. A meccs már lejátszódott. Nézőközönség nélkül. De ti csak habosítsátok a szart... a kávétokba!
Kázmér Kacsa
2015. február 11. 19:43
Most rá kellene mindent Simicskára kenni, minden rosszat és aztán lehetne még jobban megszabadulni a libernyákoktól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!