Párizs, újra

2015. február 16. 08:36

Nincs azonban az a testőr, aki minden támadást ki tud védeni. Nincs az a rendőrség, amely kiszűr minden fenyegetést.

2015. február 16. 08:36
Sitkei Levente
Magyar Nemzet

Nincs azonban az a testőr, aki minden támadást ki tud védeni. Nincs az a rendőrség, amely kiszűr minden fenyegetést. Európát saját maga tépi ízekre, az erkölcstelen Vilks és a párizsi gyilkos Kouachi testvérek, mert mindig mindenki hátrafelé mutogat, magát mentegeti, levetkőzve minden felelősséget. Németország terrorfenyegetettség miatt nem rendezi meg egyik farsangi felvonulását. Párizs, majd Koppenhága miatt várhatóan az összes zsidó iskola, óvoda, közösségi helyiség, zsinagóga, bolt, étterem és kávézó megerősített rendőri védelmet kap. Ha már minden sarkon rendőr áll, minden telefont lehallgatnak, s útlevél kell a városrészek közötti utazáshoz, akkor mondhatjuk, hogy győztünk?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tündér_Lala
2015. február 16. 09:29
Azt a kérdést tenném fel, hogy ezek a rendőrök és biztonségiak hada által védett zsidók (művészek ahogyan a rádió nevezi őket) elégedettek magukkal, miközben ártatlan biztonségi őrök és rendőrök, ártatlan zsidók és ártatlan zsidógyerekek halnak meg ? Hát persze, hiszen az a céljuk, hogy az integrálódásukat akadályozzák, a vérük árán is, rettegéésbe és elkülönülésbe hajszolva őket. Másrészt pedig kiváló ok a szabadságjogok valódi korlátozására éppen a szabadságra hivatkozva.
Finale*
2015. február 16. 09:10
" Párizs, majd Koppenhága miatt várhatóan az összes zsidó iskola, óvoda, közösségi helyiség, zsinagóga, bolt, étterem és kávézó megerősített rendőri védelmet kap. Ha már minden sarkon rendőr áll, minden telefont lehallgatnak, s útlevél kell a városrészek közötti utazáshoz, akkor mondhatjuk, hogy győztünk?” Ez egyebkent oda- vissza is igaz ,mert a tolunk nem messze levo torok lerakatot es a hozzaepult imahazat is rendorok vedik mar egy par hete ,mert szerintem felnek a bosszutol es a tamadasoktol . A valtozas csak annyi ,hogy azota a katonak szama novekedett ,mert ezek szerintem nem is rendorok ,nanem fegyveres kataonak . A rendoroknek ugyan is sotetkek egyenruhajuk van ,de nekik terepszinu.
3M..
2015. február 16. 08:55
Szemita népek belharca. Az egyik provokatőr, a másik nem toleráns. Két szélsőség, mi keresztények pedig elhatárolódunk. És sárga lapot mutatunk nekik. Szebb Jövőt!
Zokni
2015. február 16. 08:48
"...mondhatjuk, hogy győztünk?” - ha mindenütt fegyveresek strázsálnak- kérdi. Nem, nem mondhatjuk. De azzal pláne nem mondhatjuk, ha ilyen kijelentéseket teszünk: "...Európát saját maga tépi ízekre, az erkölcstelen Vilks és a párizsi gyilkos Kouachi testvérek, mert mindig mindenki hátrafelé mutogat, magát mentegeti, levetkőzve minden felelősséget..." Ez utóbbitól akkor jobb lesz? Győztünk talán? Ráadásul másról sincs szó a cikkekben, vitairatokban, politikusi megszálalásokban, közemberek beszélgetéseiben, köz- és ismert emberek gesztusaiban, mint a felelősség vállalásról. (Egy guszta példa:https://pbs.twimg.com/media/B78FtYvIMAAMMFv.jpg:large)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!