Lélekgyilkosok

2015. március 18. 07:14

A másik oldalon pedig adott egy sikertelen, tehetségtelen, gyerektelen, ócska szarjankó, aki frusztrált, ócska és felesleges életét azzal tölti, hogy bárkit porba gyalázzon.

2015. március 18. 07:14
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Egyik oldalon adott tehát egy 16 (!) éves srác, aki – édesapja nyomdokait követve – lovagol. És megnyer egy rangos, nemzetközi versenyt idehaza.

A másik oldalon pedig adott egy sikertelen, tehetségtelen, gyerektelen, ócska szarjankó, aki frusztrált, ócska és felesleges életét azzal tölti, hogy bárkit porba gyalázzon, aki vele ellentétben viszi valamire, mert valamiben kiváló.

Mert erről van szó. És persze arról, hogy ifj. Lázár Zoltán apja a Lázár fivérek egyike, akik szintúgy a magyar lovassport hírnevét öregbítik, ráadásul kormánypártiak, sőt, még a CBA üzletlánchoz is közük van. Ettől érzi magát feljogosítva Bede, hogy egy 16 éves gyereket meggyalázzon. Hogy elvegye a nevét, és CBA Zoltánnak titulálja. Hogy elvegye tőle a sikert, a teljesítményt és mindent, amiért ez a srác rengeteget dolgozik, csak azért, hogy a fiún keresztül rúghasson egyet az apjába, a Magyar Televízióba és persze a Fidesz–KDNP-be.

Csak úgy. Mert tényleg nem számít semmi sem. Mint odaát a HVG-nél, ahol a közszolgálati televízió cigány riporterével lehet szórakozni a származása miatt. Ahogy baloldali és liberális körökben meg lehet tenni ugyanezt Orbánnal is, természetesen.

És Bede mögött felsorakoznak a már emlegetett kedves olvasók, akik a névtelenség boldog homályában szabadjára engedik nyomorult és ocsmány lelkük minden szennyét. Csupa nyilas házmester, ávós verőlegény, aki csak az alkalomra vár. Ha ezeket el lehetne örökre tüntetni, szebb hely lenne a világ.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 281 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale*
2015. március 18. 18:17
Veled banhatna mar el vegre valaki .
1120
2015. március 18. 15:30
CBA Zoltán - írta 666 Bede.
indokoltan zsidózó
2015. március 18. 15:23
ömlik a mocsok szar a pofádból zsót, de egyszer betelik a pohár és rá fogsz harapni az útpadkára... a többit már kitalálod magadtól is...
küllő
2015. március 18. 14:46
Bértalpnyaló Bayer elvtárs! Ennek sosem lesz vége. Addig egészen biztosan nem, amíg a hozzád hasonló szerecsenmosdató, fizetett pártfogók egyenlőségjelet tesznek két millió fideszes szavazó és a magyar nemzet között. Amíg a jó és a rossz erkölcsi kategóriák között a magadfajták tesznek igazságot valahányszor valami irdatlan nagy disznóságról el kell terelni a figyelmet. Minden hétre jutni fog egy adag védhetetlen mocsok, amit neked kell tisztára mosni. Számodra ennek akkor sem lesz vége, ha a földkerekségről eltűnik ez a borzalmas balliberális népség. Úgyhogy inkább csak annyit mondanék, hogy ballib s@ggfejnek lenni valószínűleg keserves lehet, de álkeresztény, álkonzervatív, áljobboldali talpnyalónak lenni sem lehet egy leányálom. Azt hiszem ennél már csak konkrétan Bayer Zsoltnak lenni gusztustalanabb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!