Kövérnek még a közmédia is túl ellenzéki

2015. március 26. 20:01

Különös vízió a házelnök fejében. Egyszerre követel pártatlan és tárgyilagos, valamint kormánypárti közmédiát is.

2015. március 26. 20:01
Németh Gábor
Egyenlítő

„Érdekes időnként belelátni az emberek fejébe. A Kövérében szemlátomást teljes a zűrzavar.

Egyszerre követel pártatlan és tárgyilagos, valamint kormánypárti közmédiát is. Víziójában szerepel a jobbos sajtó, meg a balos sajtó, középen meg a jobbos közmédia. Ugyanakkor bírálja a tulajdonosi irányítást, és várja el, hogy akik viszont az ő tulajdonában vannak, azok fontolgatás nélkül engedelmeskedjenek neki.

Mintha az éppen vezető futballcsapatnak jogában állna megváltoztatni a szabályokat, és kötelezni a bírót a részrehajlásra.

Nem lenne még jobb, ha az aktuálisan hátrányban lévőket meg arra szorítanánk, hogy adják is föl a meccset? Sokkal, sokkal egyszerűbb lenne ez a világ – és Kövérnek mennyivel kedvesebb! –, ha egyszerűen betiltaná a nemkormánypárti-nemjobboldali médiát.

Mit számít az, ha abban sincs igaza a házelnöknek, hogy a média »nem esik át választáson«. Pedig dehogynem. Csak nem négyévente, hanem naponta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
haj rá
2015. szeptember 19. 16:18
A zsidaj fasiszta megint hazudik pénzért még az elletésed is fizikai munkára még a lesz fogva pénzért árulod a hazánkat ajvé salome,solomon
haj rá
2015. szeptember 19. 16:18
Farháj,te már nem fajulsz el,nálad a fajtalanság családi vonás 'ajvé,Salome,Solomon'
kamasuka
2015. április 14. 22:54
Talán mert a közmédia annyira nem is pártos?
Fahrenheit 451
2015. április 10. 08:59
bocs.. csak véletlenül lájkoltam..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!