Agresszív hazugságok

2015. március 16. 10:51

Persze lehet, hogy mostantól ez lesz. A kormánypárti médiában visszafelé átírják majd az eseményeket túlfizetett bloggerek.

2015. március 16. 10:51
Sabater
hvg.hu

A jó minőségű hazugságok (lásd: »polgári kormányzás«) szavatossági ideje évekig, akár évtizedekig kitarthat, amíg például nem jön egy másik Századvég-alkalmazott, és rántja le a leplet róluk. Ezzel szemben vannak a gyengébb képességű emberek által tálalt valótlanságok, amelyek még a politikában kevésbé jártas emberek szemét is kiszúrják. Amikről még a Holdról is szabad szemmel látszik, hogy hamisak.

A Fidesz most az utóbbi útra lépett rá: amikor azt állítják, hogy családi összefogással vettek luxuslakásokat, amikor azt mondják, hogy Magyarországon csökkent a szegénység, amikor a legnagyobb tolvajok hirdetnek zéró toleranciát a korrupció ellen, az irritálni kezdi az embereket. És egyszer az egész kártyavárként omlik össze. Ha nem is nyolc és fél óra alatt, mint az új közszolgálati hírcsatorna, de nem lehet újabb négy éven keresztül fenntartani a látszatot.

Ennél még hazugságból is jobb minőség kell, nemhogy kormányzásból.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!