Úgy kell nekik!

2015. március 09. 21:54

Nem is értem, mit kellett volna még tennie Orbánnak, hogy a kollégák is megértsék: a gyengeség nem vezet sehová.

2015. március 09. 21:54
Somfai Péter
Népszava

„Nem is értem, mit kellett volna még tennie Orbánnak, hogy a kollégák is megértsék: a gyengeség nem vezet sehová. Itt vannak mindjárt a romingdíjak. Az európai bizottság azt szerette volna, ha már az idén eltörlik az unión belül azt a sarcot, amivel a szolgáltatók a külföldön telefonáló, netező polgárokat sújtják. Ezzel évente mintegy 8 milliárd eurót húztak volna ki a cégek zsebéből, ki is verte azokat azon nyomban a veríték, amikor szembesültek a tervvel. De Brüsszel nem kérte el a magyar miniszterelnöktől Németh Szilárdot, meg hozzá a kétharmadot, rohantak is a telefontársaságok könnyes szemekkel a kormányaikhoz. Panaszkodtak, és lám, meg is lett az eredménye. A roamingdíj egyelőre marad.

Pedig egy ilyen »szerethető« döntés biztosan jól jött volna ezekben az euroszkeptikus időkben Brüsszelnek is, de nem tanulnak a magyar példából. Hát meg is érdemlik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. március 10. 08:41
Miért gondolja Somfai Péter, hogy az általa felvetett témában mindenki otthonosan mozog? Nem értem, sebaj, a lényeg, hogy Orbán tehet róla!
balbako_
2015. március 10. 06:24
A hiányzó összeget meg befizeti majd a Népszava lelkes kis szerkesztősége. Most, hogy Simicska mellettük áll van miből nem?
paraklétosz
2015. március 09. 22:25
"Anakronisztikus" cikk - nem szerepel benne Lajos a Simicska.
Mich
2015. március 09. 22:06
Kommunisták + Szabadrablás + multik = Népszava
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!