Szépséghibák

2015. március 05. 19:37

Jelenleg a legnagyobb ellenzéki tényező nem az MSZP, nem Gyurcsány, nem az LMP, hanem ez a bizonyos Simicska Lajos (majd sokáig semmi, aztán a Jobbik).

2015. március 05. 19:37
Veres István
Új Szó

„De miért akarja kirúgni Orbán Viktor egykori osztály- és lakótársa, barátja és szövetségese az orbánista Magyar Nemzetből a nyilván orbánista Fehér Bélát? Ki érti ezt? Valaki biztosan. Szóval meglehet, Fehér Béla nem fog mondani semmi érdekeset, ha pedig mond is, azt nem fogják látni a tévénézők. A gépezet ugyanis tökéletesen működik. Olyannyira tökéletesen, hogy Magyarországon már nemcsak a kormányzó erőt, hanem az ellenzéket is a Fidesz adja.

Jelenleg ugyanis a legnagyobb ellenzéki tényező nem az MSZP, nem Gyurcsány, nem az LMP, hanem ez a bizonyos Simicska Lajos (majd sokáig semmi, aztán a Jobbik). Szóval ezt a Lajost már nem szereti annyira a kormány, mint eddig (értsd: nem az ő cégei lesznek a fő kedvezményezettek az állami közbeszerzéseken), ő pedig most meg akarja mutatni, hogy vissza tud vágni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2015. március 06. 08:21
hááát nem tudom igaz
Quet
2015. március 06. 06:11
Kedves fideszes NER-társak! Milyen érzés, hogy a miniszterelnökötöket, ezt a páratlan államférfit legeciző csúnyaszájú ronda Simicska még mindig milliárdos tendereket nyer sorra-rendre? Nem megalázó? Vagy mégis igaza van? :)
moricka13
2015. március 06. 06:09
Ki a fene az az Új Szó és Veres István? Jó lenne tudni! Aztán: Nagy a tülekedés az ellenzéknek mondott oldalon: a tényezők igyekszenek erőszakosan előrejutni, dulakodnak, birkóznak, törekszenek bebizonyítani muszklijaik mutogatásával, hogy ki a legerősebb. Idő van 2018-ig. A Simicska csontot dobják ki a szorítóból, hadd vívja harcát Németh Péter és Csintalan Sándor segéderőkkel.
Quet
2015. március 05. 21:06
Hát azért csak tessék-lássék megy az odavágás, mert a víz alatt egymás tökét fogják. Csak együtt tudnak ezek bukni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!