Véres érv

2015. április 30. 08:16

A lány halála előtt senkit nem is érdekeltek a pult mögött szorongó, nagyrészt húszas éveikben járó lányok, fiatalasszonyok siralmai. Vérnek kellett folyni ahhoz, hogy figyeljenek rájuk.

2015. április 30. 08:16
Fekete Gy. Attila
Népszabadság

Le a fóliával!? Rendben. De a NAV nem adja meg a nyitáshoz az engedélyt, ha például »nincsenek meg a kötelező arculati elemek«. És ha szemet hunyna afelett, hogy a kívülről bámészkodó gyerekek szeme elől nincsenek elrejtve a dohánytermékek, jöhetnek még a fogyasztóvédők és más hatóságok, és büntethetnek, időlegesen bezárathatnak boltokat.

S bár a kötelező arculati elemeket nem törvény vagy más jogszabály írta elő, csupán a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. »ajánlotta«, Fruzsina haláláig senki nem merte megkockáztatni, hogy az ajánlott dizájn biztonságosabbra cserélésével kockára tegye az engedélyét. Igaz, a lány halála előtt senkit nem is érdekeltek a pult mögött szorongó, nagyrészt húszas éveikben járó lányok, fiatalasszonyok siralmai. Vérnek kellett folyni ahhoz, hogy figyeljenek rájuk. Pedig valaki azt ígérte, hogy ez a kormány odafigyel az emberek bajaira, és senkit nem hagy az út szélén...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. április 30. 14:39
Hehe! Hú, de okosak tetszenek lenni! Mondjuk egy tüntüli ez ügyben nem lehetett volna? Ja, Önök ugyanúgy szartak bele abba, hogy mi lesz a trafik eladóival, mint a trafikok tulajdonosai! Önök azt a demokráciát féltik egyfolytában, amit eszük ágában sincs gyakorolni. A baloldal kussoljon, de mélyen!
Mindjárt
2015. április 30. 13:14
A törvény tiltja, hogy az emberek beszéljenek a halálbüntetésről?
Mindjárt
2015. április 30. 10:42
Elhiszi valaki, hogy a vörös rongy népszabadságot érdekli a magyarok sorsa?
rojtos
2015. április 30. 09:15
Az újságod meg téged kellene lefóliázni, te agyalágyult. Ha ez a sajnálatos esemény vagy féltucatszor megtörténne, akkor lehetne ilyen vérszomjas hevületben tobzódni. De nem , ti már ez első eset után tudjátok az összefüggést, hiába no, a Tanuban látott szellemiség ahol már meg is írták az itéletet is, a mai napig visszaköszön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!