Dúl a brókerbotrány

2015. április 09. 18:23

A legnagyobb kérdés, hogy a magyar politika és a mértéktelen fehérgalléros bűnözés az ügy végére vajon közös halmazt alkot-e.

2015. április 09. 18:23
Feledy Botond
Új Szó

„Az még kérdés, hogyan lehetséges, hogy a pénzügyi szervezeteket felügyelő PSZÁF, majd a Nemzeti Bank illetékes részlege az elmúlt tíz évben egyszer sem fogott gyanút, vajon szakmai vagy politikai mulasztás történt-e, vagy az ellenőrzéskor a cég meghamisította a tényeket. Az viszont tény, hogy a legfőbb ügyész lányát éppen Tarsoly Csaba titkárával kötötte össze a sajtó; ahogy az is tény, hogy Tarsoly Csabát a több mint 200 milliárd (!) forintos bukás kapcsán csak két hét elteltével hallgatták ki a rendőrök, akkor sem gyanúsítottként.

A furcsaságok napról napra szaporodnak. A cég bedőlése előtti pillanatokban a külügyminisztérium és állami szervek szüntették meg számláikat, a bebukott ügyfelek előtt. Erre állítólag maga a miniszterelnök adott utasítást, igaz, a dátumokat, amelyekről beszélt, később a kormányszóvivő javította, és jelezte, hogy ekkora időtávlatban a miniszterelnök is tévedhet néhány napot. Bizonyára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ormányos csillós
2015. április 10. 09:51
így járnak,akik a vörösre vagy a narancsra szavaznak - a zsidók elviszik a pénzt. A megoldás: JOBBIK
balbako_
2015. április 09. 19:44
Most lehet ezen filózni, a tény az most ismétlem most lebuktak! És ezt ez a politika tette. Hiába próbálják ráhúzni. Ami a jövőt illeti olyan törvények jönnek amivel ez a csatorna is lezárható.
Jancsipapa
2015. április 09. 19:27
-"A legnagyobb kérdés, hogy a magyar politika és a mértéktelen fehérgalléros bűnözés az ügy végére vajon közös halmazt alkot-e."-A végén biztos ,hogy nem .De addig biztos ,hogy igen .
paraklétosz
2015. április 09. 18:30
Eljutott a hír Felvidékre? "Fentről" jobb a rálátás a zügyre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!