Gucci világ

2015. április 28. 15:38

A jelenlegi Fidesz-KDNP kormány láthatóan képtelen arra, hogy a társadalom egésze által küldött visszajelzéseket befogadja és ezekre érdemben reagáljon.

2015. április 28. 15:38
Jurenkó Ferenc
Jobbegyenes

„A jelenlegi Fidesz-KDNP kormány láthatóan képtelen arra, hogy a társadalom egésze által küldött visszajelzéseket befogadja és ezekre érdemben reagáljon. Az a legnagyobb problémájuk, hogy már régen nem tudják megkülönböztetni egymástól a való világot és az általuk mesterségesen kialakított Louis Vuitton táskák és Rolex órák által kikövezett álomvilágot. Tisztán látszik, hogy évek óta fogalmuk sincs arról, mi folyik valójában ebben az országban. Az Andrássy úti luxus boltok kirakatán keresztül ugyanis meglehetősen torzképet látnak hazánk állapotáról. Egyelőre pedig még a szikráját sem lehet felfedezni annak, hogy ezen érdemben változtatni szeretnének.

A Fidesz kizárólag magának köszönhetően egy olyan lefelé tartó spirálba került, amiből már nem igazán van visszaút, legfeljebb lassítani lehet a folyamatokat. Az egykor mögöttük álló és nekik bizalmat szavazó hatalmas tömegek szétszéledése megállíthatatlan. Le lehet ugyan venni a Gucci zakót, de alatta a büdös nagy semmi lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2015. április 28. 20:42
Fájdalmasan pontos lefestése napjaink közpénzünkből eltartott, "KÖZ"-ért olyan "szorgosan" dolgozó politikusainak.
Finale*
2015. április 28. 20:30
Ismeros a humor ,ugye ?
puszika
2015. április 28. 18:04
Lám lám.egy okoskodó jobbikos fröcsögése mekkora ovációt vált ki a baloldalon!! Gratulálok Elvtársak!!!!!!!
Senye Péter
2015. április 28. 17:57
Mint ahogy Parkinson ecsetelte, jól el tudunk rágódni biciklitároló építésén, Gucci táskákon stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!