Ő csak felolvas

2015. április 16. 09:09

Nemcsak újságírót nem szabad verni egyébként, de tanárt, eladót, információs menedzsert sem, a hivatásrendek pedig fogjanak össze és határolódjanak el az erőszaktól.

2015. április 16. 09:09
Laczó Balázs
Kisalföld

Amikor Kármán Irént megverték, azt mondtam: nagyon szomorú vagyok. Amikor egy még törékenyebb hölgy, Malina Hedvig kapott a magyarságáért, tehetetlenségérzés szorította gyomromat, s azóta sem múlhatott el. Csintalan Sándort elkalapálták és azt mondtam, ez nagyon csúnya dolog, még ha egy megosztó figurának számolni is kell a veszéllyel. Tegnap pedig, hogy az M1 műsorvezetőjét azzal a felkiáltással ütötték le, hogy „most hazudj", azt mondom: verekedni nem szabad. Ön se tegye! (…)

Ha az ennél szerencsére árnyaltabb eszközökkel is bírált köztévé részéről most bárki elkezdi a hősgyártást, azt már nem kis túlzásnak tartom, saját magamat sem érezném egyébként hősnek attól, hogy képen vágnak. Hiszen itt egy olyan széles látókörű támadóra kell gondolni, aki annyit sem gondol végig, hogy nem a műsorvezető írja a híradó esti híreit.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2015. április 28. 16:24
szándékkal vagy butaságból, de az elkenegetés, az elítélem, de megmagyarázom-játék rendszeresítheti a dolgokat. mert kivélem én itt is a jóakaratot, de a rosszat is.
tevevanegypupu
2015. április 17. 14:11
Kicsit álságos mondhatnám ájtatos vélemény. Képmutató. A Kisalföld Szerkesztőségében végighömpölyöghetett a káröröm mikor meghallották..
Fakutya Vigyora
2015. április 17. 14:11
Mér, ha ő irná, akkor meg lehetne verni?
Mich
2015. április 17. 14:11
A KisNépszabi (a naggyal együtt) megpróbálja szétkenni ezt a közmédia ellen általuk szított gyűlöletkampányból sarjadó brutális bűntényt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!