Átalakítjuk a POSZT zsűrijét

2015. április 22. 11:48

A POSZT zsűrije ezentúl nyolc tagú lesz, a két szakmai tulajdonos négy-négy jelöltjéből áll, akiket ki-ki a saját tagszervezeteivel egyeztetve, önállóan állít.

2015. április 22. 11:48
Magyar Színházi Társaság – Magyar Teátrumi Társaság

A Magyar Színházi Társaság és a Magyar Teátrumi Társaság elnöksége - a POSZT-al kapcsolatban kialakult helyzetet elemezve - az eddigi gyakorlatra alapozva, megegyezett a zsűri kialakításának új szempontrendszerében.

A POSZT zsűrije ezentúl nyolc tagú lesz, a két szakmai tulajdonos négy-négy jelöltjéből áll, akiket ki-ki a saját tagszervezeteivel egyeztetve, önállóan állít. A két társaság úgy látja, hogy így meg tudnak nyilvánulni saját szempontjaik és preferenciáik, és a közös gondolkodás egyaránt.

Mindezt abban a reményben is teszi, hogy a versenyből kilépni szándékozó színházak visszatérnek, és teljessé teszik a POSZT-válogatók által összeállított programot.

(Közlemény.)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. április 24. 00:56
Gondolom nem Csáki a fontos, hanem a társaság ahova tartozik, és akik nélkül nem megy semmi a színházi életben, hiszen kétharmad részt ők képezik.Szóval muszáj bevenni, akármilyen tényérbemászó is, mert szolidaritásból nem megy a többi, és akkor vége lesz a magyar (?) színházi életnek.Csáki és Alföldi nélkül nincs művészet.
marko11
2015. április 23. 12:27
Korrekt, jó döntés. Legalábbis azoknak, akiknek a színház, a színész, a néző a fontos. Nem lennék azért meglepve, ha a POSZTig hátra lévő néhány hétben ne találnának ki még valami újabb balhét Csáki Juditék.
OberEnnsinnen
2015. április 23. 12:27
Legyen Csáki örökös, tiszteletbeli zsüritag...
Biedermann
2015. április 23. 09:26
A zsűribe be fogják csempészni(maszkban és jelmezben)Kulkát,Hegedüs D.-t és a nyivákoló Csákit,így már előre ki lehet számítani ki lesz a fődíjas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!