Lex Benzinkút: ez már öncélú szívatás

2015. április 01. 07:14

Mondjatok kérlek valami olyant, gyakorlatilag bármit, amit szabadabb lett 2010 óta csinálni, mint addig.

2015. április 01. 07:14
Timár Gábor
A KARD

„Ott van a shop a kútnál, a tilalmas időszakra szépen elkerítve, ott a sok cucc, amit szívesen eladnának, mi megvennénk, a családi kör helyett amúgy is ott van az alkalmazott a kútnál, akkor MIÉRT IS NEM?

Sokkal jöbb ötletem válaszra nincs, mint hogy CSAK. Mert ha mi azt mondtuk, nehogy már valaki kitalálja, hogyan árusítson mégis. Hogy. Jön. Ő. Ahhoz. Ha. Mi. Megmondtuk. Hogy. Nem.

A dolog azért felvet még egy ennél sokkal általánosabb kérdést is, kedves fideszfanok. Mondjatok kérlek valami olyant, gyakorlatilag bármit, amit szabadabb lett 2010 óta csinálni, mint addig. Tényleg bármit, sajnos a pálinkafőzés már nem ér, mert már azt se szabad. De úgy a mindennapi életben, vagy szinte bárhol. Mert hogy pártjaink és kormányunk hogy és mibe nyúltak bele az életünkbe ön- vagy mutyicélú tiltásokkal, azt hosszan sorolhatnám. De legalább legyen egy szépítő gól is. Szóval?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!