Azt várják, hogy essek hasra a legújabb magyar holokausztfilm nemzetközi sikerétől

2015. május 27. 16:28

Nemcsak a vicc mondja, hogy a zsidók legnagyobb ünnepe az Oscar-díj-átadás.

2015. május 27. 16:28
Novák Előd
Facebook

„Most azt várják, hogy essek hasra a legújabb magyar holokausztfilm nemzetközi sikere miatt. Pedig nemcsak a vicc mondja, hogy a zsidók legnagyobb ünnepe az Oscar-díj-átadás, hanem »Holokausztfilmmel vezet az út az Oscarhoz« címmel az Index is beszámolt arról, hogy Kate Winslet elárulta: csak azért vállalta el a holokausztról szóló filmben a szereplést, mert akkor garantált az Oscar-díj. Korábban négyszer jelölték, de egyszer sem kapta meg. Ez a vállalása viszont végül Oscar-díjat ért. 

zsindex.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2009/02/24/oscarfu/”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 263 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szuverén
2015. május 28. 11:07
Igen tisztelt Novák Előd Úr! -A sok hozzászólás igazolja Önt. -Fogadja tisztelgésemet. Ön azon kevés bátor emberek egyike, aki elmondja, leírja véleményét. Kívánok Önnek sok sikert és további családi boldogságot. Vaskó László
áfonya
2015. május 28. 07:54
EMBEREK AZÉ NEM HÜLYÉK KEZDENEK ÁT LÁTNI A TÖRTÉNELEM HOSSZÚ ÉVEIN. CSAK AZT NEM ÉRTEM HA A MAGYAROK NEMZETIESKEDNEK AZ MIÉRT ELLENZIK MÁS ORSZÁGOK AZ EU IS ,,HA A ZSIDÓK NEMZETIESKEDNEK USA KUSSOL RÓLA SŐ MEGBOTRÁNKOZIK ,SŐT ÁLLANDÓAN TELE A SAJTÓ A ZSIDÓ HOLOKAUSZTTAL,MIÉRT???? HATALMAS NEMZET FÁJDALMAKAT A MAGYAROK SŐT EURÓPÁBAN A MAGYAROKAT ÉRTE ,MAGYAROKAT SOKKAL NAGYOBB FÁJDALOM ÉRTE .NÉZZÜK VÉGIG ,MAGYARORSZÁGOT SZÉT DARABOLTÁK 60 ÉVIG KOMMUNISTA ESZME ELNYOMÁS ALATT ÉLT AKASZTOTTÁK ,KIRABOLTÁK..NÉZZÜK A ZSIDÓSÁGOT ,ORSZÁGOT KAPTAK USA ÁLLANDÓAN PÉNZELI FELFEGYVEREZTE ,NEM SZÁLLTA MEG IDEGEN ORSZÁG,BELE SZÓLNAK A VILÁGPOLITIKÁBA ,MEGVÉDI MAGÁT ,TULAJDONKÉPPEN A HOLOKAUSZT NEM AZ ANYAORSZÁGÁT ÉRINTI HANEM MÁS ORSZÁGOKBAN ÉLŐKET...MINDEN ORSZÁGNAK MEG VAN A MAGA FÁJDALMA CSAK AZ EGYIK FÁJDALMAT EL KELL HALLGATNI KÖTELEZŐ KUSSONI A MULTAT MÉG A MÁSIK ORSZÁG FÁJDALMÁT KÖTELELEZŐ MINDEN NAP LÁTNI HALLGATNI OLVASNI .MINTHA CSAK EGY ORSZÁGNAK ÉGBE KIÁLTÓ VESZTESÉGE ,PEDIG SZEGÉNY MAGYAROKAT ÉRTE A LEGNAGYOBB TÖRTÉNELMI CSAPÁS EURÓPÁBAN.
áfonya
2015. május 28. 07:36
MINDEN NEMZET MAGA TÖRTÉNELME MEG VAN ,AKÁR LEHETNE FILMET ALKOTNI MÁS NEMZETEKRŐL IS ,MOST EZT EMELTÉK KI. MI TÖRTÉNT SAUL IDEJÉBE SENKI NEM VOLT OTT A MAI ÉLŐK KÖZÜL ,SZÁJRÓL SZÁJRA MENT A TÖRTÉNET ,EGYIK TETT HOZZÁ MÁSIK VETT EL BELŐLE .MINDEN NEMZETNEK MEG VAN A MAGA FÁJDALMA CSAK AZ EGYIKET NEM VESZIK FIGYELEMBE A MÁSIKAT MINDENNAP TÁLALJÁK.
Logogrif
2015. május 28. 05:47
@bakonyibetyár: Olvasva a roppant kiművelt kommentet, felmerült a kérdés : Ki tudja értelmesen megfogalmazni azt a megfogalmazást,hogy "a Magyar Érzés Hiánya...?" - Sokan már megfogalmaztak olyat,hogy "magyar néplélek..." ám ezzel a cukisággal sosem lehetett találkozni.-Sapiens nil affirmat quod probet...Csak egy kérés: mellőzzük a doktoranduszi [email protected]
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!