Mindenki bekaphatja

2015. május 07. 19:52

Ebben az országban semmi értelme értelmesnek mutatkozni, mert úgyis felfal a szar. Gratulálok dr. Hoppál Péternek, hogy meghozta bölcs döntéseit.

2015. május 07. 19:52
Schilling Árpád
Magyar Narancs

„Hát hogy lehet az, hogy Budapest legmenőbb kulturális intézményeit annyira se becsüli Hoppál tanár úr, hogy legalább a kurátorok által megítélt kis pénzt meghagyja nekik?

Ismeri valaki a Jurányit? 24 millióval támogatta volna a kuratórium, de ebből 5-öt elvett az Államtitkár úr. Az ország egyik legkomolyabb művészeti tehetséggondozó műhelyéről van szó, ahol tucatnyi társulat, sok száz elismert alkotóművész, több ezer innovatív néző fordul meg évente, és amelyet a semmiből hozott létre Kulcsár Viktória. Ebben az országban semmi értelme értelmesnek mutatkozni, mert úgyis felfal a szar.

Gratulálok dr. Hoppál Péternek, hogy meghozta bölcs döntéseit, és szívből kívánom, hogy gyorsan még magasabb pozícióba repüljön, hátha küldenek a helyére egy kevésbé kártékony pártkatonát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palepoli
2015. augusztus 22. 14:11
"Ismeri valaki a Jurányit? 24 millióval támogatta volna a kuratórium, de ebből 5-öt elvett az Államtitkár úr." Tehát 19 milliót kaptak!! Mirefel? Jövőre ne kapjanak, mert botrányt csinálok!
Palepoli
2015. augusztus 22. 14:08
Még így is túl sok állami támogatást kapnak ezek az ingyenélő álművészek. Semmit ne kapjanak! Például a Pintér Béla és társulata miért kap 30 millió forintot? Ne kapjanak, és fizettessék vissza velük az eddigi támogatást is!
catalina9
2015. június 25. 21:27
tango47 [Hozzászóló kiszűrése] 2015. május 24. 12:37 Kultúrember módjára.. Ezek Sorosbohócok.
bolá
2015. június 17. 17:43
'Bírom' ezeket a libiket. Az állam ne avatkozzék be semmibe, de pénzt azért adjon. Inkább el kéne fogadni, nincs annyi libi, hogy eltartson titeket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!