A Biszku-perről

2015. június 01. 14:18

A végén úgy éljük túl a kommunista múltunkat, hogy egyetlen felelőst sem ítélnek el.

2015. június 01. 14:18
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Tényleg az az érzésem, hogy a bíróság nem mer ítéletet hozni, ennyi ideig húzni ezt a pert más magyarázat nincs.

Szomorú, hogy itt tartunk. A végén úgy éljük túl a kommunista múltunkat, hogy egyetlen felelőst sem ítélnek el. Szerintem ez súlyos erkölcsi válságot jelent ennek az országnak. 

Nekem nem az kell, hogy börtönbe kerüljön Biszku, ne kerüljön, mert már öreg és beteg. Nekem csak egy ítélet kell, hogy végre mondják ki, hogy a kommunista hatalom kivégeztetett és megnyomorított tízezreket. Nagyon-nagyon szomorú, hogy még csak ennyi elégtételt sem kaphatnak az áldozatok és a hozzátartozóik!”

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2015. június 02. 12:59
nyugodjál meg zsuzsika, a fele ott ül a parlamentben és a kormányban.
áfonya
2015. június 02. 08:03
Kommunisták elbukták a vezető hatalmat , nyugatnak érdeke hogy a régi véres kezű gyilkosokat nehogy elitéljék ,mert mindig lesz lesz egy adu amit az Európára uszíthat,általuk tudja a földrészt kizsákmányolni.Csak multból meritsünk történelmet ,minden tolvaj gyilkos kommunista ha bajba van nyugatra szalad ,ott szépen csendbe éldegének még a nyugat kivárja mikor lehet aktivizálni a szunnyadó terrorista kommunistákat.Ha a politikai fordulatok gazdasági érdekek keresztezik a nyugat érdekeit , kéznél lesznek a megbujtatott kommunisták mint akár gazdasági rombolást tudnak képezni bár melyik országban.Mondhatjuk a kommunisták szövetségese a kapitalista nyugatnak.Bármikor országégést kirablást eltudnak érni együtt,,láttuk még a cia (GOODFRIEND) emberei szövetségese a kommunista brancsnak
csombor
2015. június 02. 00:11
Olyan módon akarja a szerző és a kommentelők java része elítélni Biszkut, ahogyan azt annak idején Biszku(ék) tette(ék). Felmerül tehát a kérdés, hogy mennyivel különb ("jogállamibb", "demokratikusabb" stb.) az, ha a bíróságtól az ítélkezés monopóliumát a Fruzsina, mint az, ha a Biszku vagy Marosán veszi át. A kettő ugyanaz a kaptafa. És ahogy nem volt kellemes a Biszku-féle múlt, mentsen meg az Isten a Fruzsina-féle jövőtől.
tango47
2015. június 01. 20:16
Bezzeg Nürnbergben ne szaroztak. Ja hogy az más? Miért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!