Az elit él és megvannak a maga örök szabályai

2015. július 23. 10:44

Összejön tehát évente néhány napra a fiatal magyar élcsapat, hogy a vizsgaidőszak leteltével kimulassa magát és ismerkedjen.

2015. július 23. 10:44
Hanthy Kinga
Napi Gazdaság

Felkerült a világhálóra egy EFOTT-on készített kisfilm, ebben többségükben a fiúkat kérdezik arról, milyen magas a hódítási faktoruk, mi kell az eredményes csajozáshoz. Megtudhatjuk, hogy 1. a piás lányok a legjobbak, 2. a lányok csak fröccsre és fa…ra vágynak, 3. játsszák a királylányt, és nem merik bevallani, hogy kurvák. Sommás vélemény. Vajon hol az eredője? Talán otthon tanulták, látták ezt az anyukájuktól, a nővérüktől? Vagy tényleg a lányok viselkednek úgy, hogy erre a következtetésre kellett jutniuk? Tényleg rámenősek, gátlástalanok? Vagy a fiúkban van a hiba? Alapvetően vannak bajban, nem tudják, hogyan kell egy lánnyal beszélgetni, hogyan udvarolni, ezért választják a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást, az ágyba döntést? Felkelés után nincs felelősség. A nevére sem emlékszem.

Régóta vannak bajok a fiúk és lányok között, nem találják egymást, talán nem is értik, miközben mindegyik a másik szellemi színvonalára, a rossz felhozatalra panaszkodik. De vajon milyen értelmiségi lesz abból a fiatal­emberből, aki úgy gondolja, hogy a lányokat csak a pénisz érdekli? És milyen főnök? Milyen férj, apa? Pedig a miénk még alapvetően konzervatív ország. Nálunk az első nyilvánosságra került gólyatábori erőszak után olyan nagy volt a felháborodás, hogy majdnem lemondott a fél egyetemi vezetés, az elkövető börtönbe ment, a diákvezetőt leváltották, kicsapták, majd azonnali új rendszabályokat hoztak. Amerikában ezt már régen feladták. A pók és a szülés szavakat ugyan egyetemi előadáson nem lehet használni, mert gusztustalanok, a legelitebb campusokon azonban akkora disznóságok zajlanak, amelyekhez képest a magyar gólyatáborok többsége vagy az EFOTT babazsúr. Az Egyesült Államokban a becslések szerint az egyetemi évek alatt minden ötödik amerikai nő válik szexuális bántalmazás áldozatává. Egy egyetemista lány arról beszélt: nem elég, hogy heten megerőszakolták, utána a barátai még le is beszélték arról, hogy feljelentést tegyen, mert rontja az egyetem jó hírét. Hiába panaszolta el a dékánnak, onnan is csak azt hallotta: »Ne feledd, kinek tartozol hűséggel! Nem vállalhatod a felelősséget valamiért, ami rossz fényt vet a University of Virginiára!« Kaliforniában nemrég írta alá a kormányzó az »Igen igent jelent« névre keresztelt törvényt. Eszerint a párok csak akkor létesíthetnek szexuális kapcsolatot, ha tisztában vannak tettük következményével, önszántukból beleegyeznek az aktusba, és ennek egyértelmű jelét is adják. A megerőszakolt lányok egy része nem is emlékszik rá, mi történt vele, a másik részének viszont azt mondják, ha panaszt emel, hogy beleegyezett az aktusba, csak olyan részeg volt, hogy már nem emlékszik rá. Így aztán a törvény nem old meg semmit, inkább csak szimbolikus.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ormányos csillós
2015. július 23. 14:21
mitől elit??? mikor ezeket a metroszexuális kisköcsögöket látom akkor sajnálom igazán hogy megszűnt a sorkatonai szolgálat...
br-o
2015. július 23. 14:11
Szokásos feminista handabanda. Egyébként ha Hanthy Kinga a Sabrina Rubin Erdely által megírt University of Virginia történetre gondol, akkor azt ízekre szedték és kiderült, hogy az "áldozat" hazudott. Nem történt nemi erőszak. Itt lehet tájékozódni: https://en.wikipedia.org/wiki/A_Rape_on_Campus
nick89
2015. július 23. 13:56
Velencén a vastag, forró por betakart mindent, a fiatal elit a környező boltokban vásárolt sört és ételt (odabent pofátlanul magas árakat szabtak), az esti koncertekre aztán megint egybegyűltek, de a többség addigra már teljes siker volt. Kár, hogy egy sittlerakóhelyen rendezték az EFOTT-ot.
yanoo
2015. július 23. 12:44
Az , hogy valaki egyetemre vagy főiskolára jár nem jelent semmit ma már.Még csak azt sem, hogy különösebben okos lenne az illető, netán intelligens.Harminc évvel ezelőtt ha valaki egyetemre járt, az azt jelentette, hogy az illető kiemelkedően okos ( leszámítva persze azt a néhány káder gyereket), ma már nem jelent semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!