Ideje lenne

2015. július 24. 12:27

Ha Magyarországon élsz, tiszteletben kell tartanod mindenféle bőrszínű embertársad jogait.

2015. július 24. 12:27
Nyerges Csaba
Kisalföld

Igen, ideje lenne, hogy azok, akik kitalálták a bevándorló- és menekültellenes óriásplakát-kampányt, gondolkodni kezdjenek azon, hogy a jogos figyelemfelkeltésen túl mit is okoztak. És hogyan lehetne megelőzni, hogy a hétvégi szegedi bűncselekményhez hasonló újabb gyalázatos esetek történjenek. Ahol azért ütöttek-rugdostak egy magyar férfit, mert bevándorlónak nézték, és félholtra verték a védelmére kelő barátnőjét is.

Miért lehet létjogosultsága egy újabb óriásplakát-kampánynak? Mert láthatjuk, hogy van, lett ennek a bevándorlós éremnek egy másik, sötét oldala is. De ezt a kampányt az eddigi gyakorlattal ellentétben semmiképpen se közpénzből finanszírozzák! Rendezzék a számlát azok, akik felkorbácsolták az indulatokat.

Jó lenne higgadtan, feszültségmentesen kezelni a kétségtelenül bonyolult bevándorlási helyzetet. És ebben a bonyolult migrációs helyzetben mindenkinek tudnia kell, hogy ha Magyarországon él, nem kell szégyenkeznie amiatt, ha esetleg magánadományt, tisztálkodószereket, pelenkát, ruhát vinne egy menekültszállóra.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!