Tűzparancs – az ellenzék visszatérő vádja

2015. augusztus 28. 12:15

Budapest balliberális elefántcsonttornyaiból mintha nem nyílna ideológiai ködtől mentes kilátás.

2015. augusztus 28. 12:15
Löffler Tibor
Magyar Nemzet

Bevándorlókra pedig szükség van, mert a nyugdíjrendszer a demográfia helyzet romlása (népességcsökkenés, elvándorlás stb.) miatt összeomlás előtt áll  ezzel a csak látszólag gyakorlatias érveléssel állt elő Szabó Tímea (Párbeszéd Magyarországért) is. Ám sem ő, sem a pártja, sem a »demokratikus ellenzék« nem kampányolt a választás előtt a harmadik világból történő tömeges bevándoroltatás programjával vagy követelésével, noha a nyugdíjrendszer nem most került válságba a diagnózisuk szerint.

Vajon hány százezer afrikai és ázsiai mielőbbi betelepítésére van szükség a nyugdíj előtt állók megnyugtatására? Ha hatalomra került volna 2014-ben, a Szabó-kormány milyen megoldással tenné most a menekülteket letelepedett munkavállalóvá? Miért is nincs erre kidolgozott programjuk? És ha az egyik kormányellenes érvük az, hogy a nyugdíjrendszer megmentése miatt szükség van tömeges bevándorlásra, másik kormányellenes érvük miért az, hogy a bevándorlók amúgy is továbbállnak? Mivel csábítanák maradásra őket?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadhajdu
2015. augusztus 28. 21:03
Timike a Jobbik rejtett tartaléka.
Rockpapa
2015. augusztus 28. 17:13
Viszont van egy sandaság is ebben.A betelepülő idegenek,majd amikor szavazásra kerül a sor ,rájuk adják a voksukat,az őslakosokkal szemben.
berzsian56
2015. augusztus 28. 15:32
Bármennyire szomorú, előbb utóbb lesz tűzparancs. Mert elkerülhetetlen. Ha az országodra, házadra, családodra élősködők százezrei támadnak ez az egyetlen ésszerű válasz. A kényeskedő, nyafogó megélhetési liberálisok is be fogják látni, adott esetben a határon életbe léptetett tűzparancs kevesebb áldozattal jár, mint a tehetelenség. Kevesebb áldozatot követel,mint az európa szerte kirobbnó utcai összecsapások ahol a rendőrök már necsak könygázt,de fegyvert is fognak használni. Megkérdezhetem,mennyivel humánusabb, ha százak fulladnak meg az utszélén hagyott teheróutóban? Az elrettentés sokkal kifizetődőbb, mint az utólagos rendőri intézkedések,amikor százezreket kell visszatoloncolni, sajnos azt sem tudni hova. Ha nem lépünk fel keményen,az álhumánumnak, az álságos hazudozásnak sokszoros lesz az ára. Háromszor lesz az áldozatok száma, és tizedannyi az eredmény.
fractalized.bitstream
2015. augusztus 28. 13:46
Teljesen felesleges a tűzparancs. Elég a zárt menekülttábor, egy gyors elbírálás, és széleskörű tájékoztatás a kibocsájtó országokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!