Az ifjúság megmérgezése – fesztiválok

2015. augusztus 14. 10:00

Ezeken a fesztiválokon a tömegből kiszabadul az állati ösztön. A romlottság bűze körül öleli őket. Végül önként áldozzák fel magukat a liberalizmus oltárán, a szabadkőműves-zsidó urak örömére.

2015. augusztus 14. 10:00
Varga-Vikernyés Sándor
Nemzeti Arcvonal

„Cikksorozatunkat egy jelenleg is aktuális témával folytatjuk. Ez nem más, mint a liberális nyári fesztiválok témaköre. Ezek a fesztiválok, vagy inkább kábítószer orgiák szintén a magyar ifjúság megsemmisítésére törekednek, de tulajdonképpen végcéljuk az egész társadalom emberalattivá süllyesztése.


Magyarországon, de Európa szerte is nyaranta rengeteg fesztivál kerül megrendezésre. Ezek a rendezvények úgynevezett kikapcsolódást és szórakozást kínálnak a fiatal embereknek, de ha kicsit jobban megvizsgálunk egy-két ilyen programot, akkor a józan gondolkodású ember egyből leszűri, hogy ez valójában csak beteges hedonista élvezkedés, amit szintén a cionista háttérhatalom termelt ki magából. (...)

Ezeken a fesztiválokon a tömegből kiszabadul az állati ösztön. Kivetkőznek önmagukból, extázisban élvezik egyre szerényebb anyagi lehetőségeiket, nem ismerve sem Istent sem embert. A romlottság bűze körül öleli őket. Végül önként áldozzák fel magukat a liberalizmus oltárán, a szabadkőműves-zsidó urak örömére.

Az ifjúság a médiából és a közösségi oldalak reklámjaiból könnyen rátalál egy ilyen fesztiválra. Mivel többségük meg van fertőződve a liberális szellemiséggel és meg akar felelni a mai trendnek, így elmegy egy fesztiválra. Sajnos a résztvevők többsége 16-20 év körüli fiatal. A gyermekeket ebben a korban lehet a legjobban befolyásolni, így a szülők felelőssége, hogy elengedi-e a gyerekét egy olyan helyre, ahol a kábítószer és a bűn megkörnyékezi, és végül tönkreteszi.

Tisztában vagyunk a liberális szellemiségű fesztiválok romboló hatásával, és leszögezzük, hogy amint visszaáll a rend, kivétel nélkül be fogjuk tiltani mindet. Kitalálóikat és szervezőiket pedig nemzet- és gyermekrontó tevékenységükért megfelelő elbírálásban részesítjük.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
boszorkánypöröly
2016. november 11. 13:40
Nemzeti seggarc-vonal.:D
Területvédő
2016. november 11. 13:39
Megdöbbentő, hogy vannak, akik néven nevezik ezt a zsidó mocsokparádét, mi? El sem tudod képzelni, mennyien. Ép lelkületű ember nem aljasodik le ilyen primitív módon, mert van benne tartás. Egyébként te is onnan kommentelsz, a söpredék óbudai gyülekező helyéről?
StG
2016. november 11. 13:39
Szerintem ők ilyenek. Vagy egy nagyon-nagyon jó provokáció.
trespass
2016. november 11. 13:37
A liberális, cionista háttérhatalmat helyettesítsük be a "nyugat" kifejezéssel és máris élvezhetjük az időutazást az 50-es, 60-as évekbe. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!