Még a Szabó Tímea hiányzott!

2015. szeptember 10. 10:28

–Hallottátok? Végre jön a Szabó Tímea! – súgtak össze Röszkén a migránsok. És szunniták hajtották fejüket síiták ölébe, alaviták kínálták karéj kenyérrel a keresztényeket.

2015. szeptember 10. 10:28
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Szabó Tímea, az »ágens«, a mi amerikai kapcsolatunk megborzolta racka haját, és elindult Röszkére. Előtte talán felhívta volt férjét, a Jobbikost, a párt 2010-es OVB delegáltját, hogy menjen-e. De az is lehet, hogy Goodfriendet hívta, vagy egyenesen Langley-t hívta, nem interurbán…

Nem tudjuk.

De mindegy is. Az a lényeg, hogy ment.

Ettől pedig mindenki fellélegzett. –Hallottátok? Végre jön a Szabó Tímea! – súgtak össze Röszkén a migránsok. És szunniták hajtották fejüket siíták ölébe, alaviták kínálták karéj kenyérrel a keresztényeket, mindenkinek megmelegedett a kicsi szíve, még a Röszkén szolgáló rendőrök is elfelejtették fáradtságukat, és könnyes szemmel mosolyogtak egy kicsit.

Hát persze, Timi...

Szerintem is az a baj, hogy Orbán nem áll a határon, mind a 170 kilométeren, kis köténykében, kosárkájában cipóval, humusszal, friss báránysülttel, gránátalma kellően behűtött levével. Másik kezében orvosi műszerekkel, szikével, szívkatéterekkel, miegymással. S ha egy migráns elszalad, Orbán nem fut utána gyöngéden a kukoricásban, hogy egy cumisüvegből táplálja, ha elkapta, és gyöngéden ölébe fektette…

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2015. szeptember 10. 17:08
A kis Mata Hari alias Timike. Vajon a CIA, vagy a Moszad az igazi munkáltató?
Morgen
2015. szeptember 10. 16:34
Ki a szart érdekel ez az erkölcsbajnok Timike? Talán majd a migránsok a helyén fogják kezelni.
Burmin
2015. szeptember 10. 15:58
A Szabó lány járt Afganisztánban biztos egy jó méretes hiányzik már neki ismét. Na de csak ezért leutazni Röszkére, Pesten is van nemde ?
Fakutya Vigyora
2015. szeptember 10. 15:15
Na mindegy. Merre jár most Timsóka modellpárja, a moszkvai bozóckatona?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!