Lehallgatnak

2015. szeptember 24. 10:48

Ha szabadna látnom a bírósági határozatot a lehallgatásom engedélyezéséről. Vagy az igazságügyminiszter hozzájárulását.

2015. szeptember 24. 10:48
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„Amikor egy civil jogvédővel beszélsz telefonon, majd a vonal szakadozni kezd, és váratlanul elkezdi visszajátszani a beszélgetéseteket az elejéről, miközben az ember, akivel telefonáltál, felhív a másik telefonodon - na az priceless.

Én nem vagyok túl paranoid, és sok minden furcsaságot ráfogok a vacak roamingra meg a szolgáltatókra, de a szolgáltatók konkrétan nem rögzítik a beszélgetéseteket, tehát vissza sem tudják játszani. Másvalaki viszont ezek szerint rögzíti, és ez nem az első, nem is a második ilyen eset volt. Úgyhogy ha szabadna látnom a bírósági határozatot a lehallgatásom engedélyezéséről. Vagy az igazságügyminiszter hozzájárulását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2015. szeptember 24. 21:58
"„Amikor egy civil jogvédővel beszélsz telefonon" Jaaaaa! Hát, kérem, amikor egyes "civil" jogvédőkről kiderül, hogy uszító ügynökök (lám, nem is egyről jelent meg tudósítás a napokban) akkor nemzetbiztonsági okokból elrendelhetik a lehallgatásukat. Hogy Bencécske is belép a vonalba, sory. :-D Van ez így rendkívüli helyzet ( majdnem háború) idején. Lehet, hogy elrendelték, de nem kötik az alanyok orrára. Talán azért titkos az a lehallgatás. Amúgy nem lehet, hogy a beszélgető partner vette fel, és játszotta vissza véletlenül? :-)))))))))))))))))))) A nyomkövető bilincs ötlete után bármit el tudok képzelni erről a gittegyletről. No meg, ha jól csal az emlékezetem, az USA nagykövetsége gründolta az LMP-t. :-) Innen már a fantáziájára bízom, hogy kik lehetnek még olyan kíváncsiak.... ;)
kurbitalis
2015. szeptember 24. 21:53
Kis Bence! Nem vagy te tényező, hogy lehallgassanak. Teleóbégatod te az étert anélkül is a hülyeségeiddel. :-D
kurbitalis
2015. szeptember 24. 21:53
Asszem, a nyomkövető bilincs című javaslatotok után jobb, ha hallgatásba burkolóztok, szadesz kriplik. :-D
lajkakutyus
2015. szeptember 24. 20:53
Jávor Zsazsa; Mindegy mit, csak beszeljenek róla... Kis faszkalap senki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!