Rohadt nehéz volt, de sikerült elérni, hogy agresszívak legyenek ezek a migránsállatok

2015. szeptember 17. 19:45

Ahhoz, hogy ezek az emberek végre egy időre állatok legyenek, az kellett, hogy beszorítsuk őket egy kerítés és a szerb határőrség közé a senki földjére.

2015. szeptember 17. 19:45
Kerner Zsolt
Kerner Zsolt
24.hu

„Ahhoz, hogy Orbán Viktor ne érinthetetlen, hanem hős legyen Európában, aki a török után most az arab muszlimokkal szemben védte meg a keresztény Európa kapuját, az kell, hogy ne szerencsétlen menekültek ragadjanak fent a kerítésen, hanem agresszív migránscsőcselék. Elértük hát, hogy szerencsétlen menekültekből agresszív migránscsőcselék legyenek.

Tényleg nem volt egyszerű. Hetekig kellett emberekről folyamatosan hajtogatni, hogy késelnek, összeszarják a köztereinket és képtelenek civilizált módon viselkedni. Ami már önmagában iszonyatos nagyképűség. Ezeknek az embereknek a nagy része Szíriából jött. Damaszkusz a világ valószínűleg legrégebb óta lakott városa, ötezer kibaszott évvel azelőtt lakták már, hogy Emese megálmodta volna a turulmadarat. A szírek civilizáltságához képest a rómaiak és az ókori görögök vidéki zsellérek. Persze, majd ők szarják össze az utcáinkat. (Össze vannak azok szarva maguktól is.) 

(...)

Ahhoz, hogy ezek az emberek végre egy időre állatok legyenek, az kellett, hogy beszorítsuk őket egy kerítés és a szerb határőrség közé a senki földjére. Hogy ott sátrazzanak az Európai Unió küszöbén, de egy kerítés miatt ne tudjanak belépni rajta. Ezután felvillantottuk előttük a lehetőséget, hogy végre lehet jönni, majd pofánfújtuk őket gázsprével. Aztán repültek a kövek. És még így is csak rövid ideig voltak brutális, együttműködni képtelen, civilizálatlan, pillepalackokkal felszerelt terrorista állatok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2015. szeptember 18. 16:07
hol elsz te okor??????
killbillke
2015. szeptember 18. 14:25
Nagy marha ez a Kerner Zsolt.
magichorze
2015. szeptember 18. 13:46
:DDDD kesz van rendesen ez a firkasz. A menekultek beszorultak a kerites es Macedonia kozott elterulo szuk, Szerbia neven ismert teruletre.
catalina9
2015. szeptember 18. 12:59
Na megint elpukkant egy látványlibsi könnyfakasztógránát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!