Véget ér az út

2015. szeptember 02. 15:25

Hetvenegy embernek kellett meghalni, hogy láthassuk: maradt még magyar, aki gyertyát gyújt Budapesten.

2015. szeptember 02. 15:25
Laczó Balázs
Kisalföld

Azért szállnak be végül a kamionba, mert annyi viszontagság után már csak pár óra a szabadság. Sofőrjüknek nyilván sokadik fuvarja ez, hogyan merülne fel bármelyikükben is, hogy a halálba tartanak, mindaddig, míg a gyerekek el nem ájulnak az ölükben, s a vaksötétben kitapogatott szívverésük véget nem ér? Nehéz ezzel a tragédiával szembenéznünk, ezért az embercsempész az új démon és legyen is az. De a gyűlöletnél most sem látunk tovább, s nem csak a kormány menekültellenessége miatt. Mert a baloldalon sincsen összefogás. Nem papol toleranciáról most a liberális értelmiség. S ha jó is volt olvasni a megkérdezett lelkészek szavait, hivatalosan az egyházak is hallgatnak.

Az esti hírek pedig nem látnak át a tömegen, szemünk hozzászokott a beözönlőkhöz és hozzászokik a halottakhoz is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2015. szeptember 02. 19:44
A sok agysebész meg atomtudós nem látta hová száll be ? Ez azért úgy érdekelne...
Brigadéros
2015. szeptember 02. 19:38
Elmehetnél demonstrálni azoknak az országoknak a nagykövetsége elé, akik ezt az exodust okozták...Gondolom, ehhez már nem fűlik a fogad?!
catalina9
2015. szeptember 02. 19:21
Szúnyog [Hozzászóló kiszűrése] 2015. szeptember 2. 16:46 Kisaföld, a höbögő, napkeltés Pallagi szennylapja." Tényleg az?
lacipaci
2015. szeptember 02. 19:04
KISZ köcsög
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!