László Petra, hősünk és áldozatunk

2015. október 01. 10:06

És most, hogy kisírtuk magunkat, hadd mondjam el, Petra, hogy nem tudok neked megbocsátani; akkor sem tudnék, ha százszor keresztényibb volnék, ugyanis akkor sem lennék a Jóisten.

2015. október 01. 10:06
Balavány György
Balavány György
hvg.hu

Értjük, Petra. Nézd: itt egy zsepi, bocsi, egy másik, mert ez nekem  kell. És most, hogy kisírtuk magunkat, hadd mondjam el, Petra, hogy nem tudok neked megbocsátani; akkor sem tudnék, ha százszor keresztényibb volnék, ugyanis akkor sem lennék a Jóisten. Riporterként, újságíróként, a munkád végzése közben, több tucat másik riporterrel ellentétben  példátlan aljasságot cselekedtél: menekülő gyermekeket rugdostál meg, Petra. Nincs jogom, nincs jogunk Isten vagy a bíróság helyett megbocsátani, Petra, de ha lenne, akkor sem tehetnénk, mert a bocsánatkéréseidbe burkolva, valójában a vádaskodást és a gyűlölködést tolod, a közönséged nagy örömére;  minek is bocsátana meg neked bárki, Petra, dehogy vagy te közellenség, hát még csak annyi sem történt, hogy a magyar újságírók egységesen kijelentsék, hogy ezek után nem tartozol közéjük,

nyugodj már meg, hős vagy,

a közönséged azt kiáltja: helyettünk tetted és értünk, Petra, a te lábad a mi lábunk, te csak védeni akartad az életedet, a kultúrádat, a hitedet, a magyarságodat, a beteg anyukádat és gyönyörű gyermekeidet, és igen, Petra, minket is, akik itt kushadunk ebben az ótvar kis hazában és nem értünk semmi mást az egészből, mint hogy JÖNNEK, NYOMULNAK, TÖMEGESEN FELÉNK, a munkánkért jönnek, Petra, a jövőnkért jönnek, a fejünk kell nekik, a vérünk kell nekik, tudjuk,

de te Petra vagy, azaz Kőszikla,

és ne félj, hagyd a félelmet a gyilkosokra a médiában, azok féljenek, akik meghurcoltak téged, mi majd szépen, csöndben imádkozunk, és meglátod, lesz még belőled ebben a hazában tévéelnök.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvan87
2015. október 02. 14:41
Balavány György facebook oldaláról: „Annakokáért menthetetlen vagy óh ember, bárki légy, aki ítélsz: mert amennyiben mást megítélsz, önmagadat kárhoztatod. (Róm 2,1.)" Ámen!
DrPepper
2015. október 01. 16:58
Ez a hír (8 migráns egy szállón 7 órán keresztül erőszakolt egy svéd nőt) https://www.youtube.com/watch?v=-uNBoUqGvVs&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201509 sokkal kisebb (szinte semmilyen) publicitást (nem) kapott a világsajtóban.
asszem
2015. október 01. 16:57
Balavány oláhul követ jelent, így hát nem csoda, hogy a bunkó az üres oláh előemberi fejét nem tudja a fejét még mindig megfelelőképpen használni! Egyébként én azt láttam a tévés híradásokban visszajátszott képsorokból, hogy az illető arab a magyar rendőrök feltartóztatási kísérleteit kijátszva cselezte át magát a magyar rendőrökön akár egy vérbeli rögbijátékos! tehát ez az ember törvénytelenséget követett el, amelyet egy jelenlévő magyar állampolgárnak egyszerűen nem volt joga tétlenül tolerálni! Mert mi van, ha az illető miután kijátszotta a felállított rendőri határzárat, betéved valahova magyar honban és ott valami elképesztő bűncselekményt hajt végre, mert vére őt arra indítja, mert ilyen már alkatilag, mert csak ehhez ért és több máshoz nem is akar már érteni! Nem tudom, mit is tennénk mi is hasonló helyzetben, mikor saját szemünkkel látjuk azt, hogy a rend hivatalos magyar őrét az eszelős migráns nemes egyszerűséggel semmibe véve Magyarország törvényeit pökhendi lekezelően kicselezi?!! Ha látod, hogy egy potenciális leendő két lábon járó időzített bomba átjátssza magát a magyar rendőrökön, kérdem én ilyenkor ki volna az, aki nem emelné fel a lábát, hogy az ilyen jöttmenteket valamikképpen visszatartsa?!
tevevanegypupu
2015. október 01. 14:26
Balavány, magát Jézus seggbe rugná - asztalosként jó erőben lehetett - és a Jóisten elküldené a fenébe, mint két józan gondolkodású, a világot az örökkévalóság óta figyelő felsőbb hatalom. Már régen tudják, hogy maga Júdás. A tettlegesség amit megbánnak megbocsájtható, még a gyilkosság is, legyen örök gyötrelem a illetőnek lelkiismeret furdalása -megbüntetik aztán tiszta lappal kezdhet a gyilkos. De az árulást azt nem lehet..Készüljön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!