Elutasítom a propagandaminisztérium létrehozásának tervét

2015. október 09. 09:48

Elutasítom az új minisztérium létrehozásának tervét. Az erre szánt pénzből a működésképtelen EMMI helyett önálló egészségügyi, oktatási-kulturális és környezetvédelmi tárca létrehozása segítené a kormányzást.

2015. október 09. 09:48
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Liberálisok

Rogán Antal propagandaminisztériumának terve miniszteri szintre emeli az Arthur J. Finkelstein, Habony Árpád és Rogán Antal nevével fémjelzett gyűlöletkommunikációs csapat munkáját. Ennek az országnak erre nincs szüksége, nem erre van szüksége.

Az egészségügy, a szociális ágazat, az oktatási rendszer, a környezetvédelem helyzete katasztrofális. A nyugdíjrendszer fenntarthatatlan. A szegénység nő. A kormány viszont ahelyett, hogy ezekkel a problémákkal foglalkozna, ezeknek a területeknek hozna létre önálló tárcát, újabb és újabb ürügyet teremt arra, hogy mással foglalkozhasson.

A kormány 2010 óta olcsó államról beszél. Ehhez képest 2009-től 11,5 százalékkal nőtt az államapparátusban dolgozók létszáma. 2010-ben a köztisztviselők, kormánytisztviselők és közalkalmazottak között 12 584 vezető volt, 2014-ben már 17 708. A friss összesítések szerint már 203 államtitkár, helyettes államtitkár és miniszteri biztos dolgozik a kabinetben. Az új minisztérium még tovább emeli majd ezeket a számokat, melyek nem a spórolást tükrözik.

Elutasítom az új minisztérium létrehozásának tervét. Az erre szánt pénzből a működésképtelen EMMI helyett önálló egészségügyi, oktatási-kulturális és környezetvédelmi tárca létrehozása segítené a kormányzást.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadjoe
2015. október 09. 14:57
Ellenezni ellenezheted, de elutasítani csak azt lehet, amire felkérnek. Gyökér.
Tintamin
2015. október 09. 14:39
Az megvan, hogy Tóninak kellett egy minisztérium, hogy végre ne máshova kelljen járnia kurvázni, hanem be tudja rendezni az irodáját is. A propagandaminisztérium meg lófasz, azt Habonykáék intézik, és már eddig is Tóni haverja nyomtatta a plakátokat. Az megvan, hogy az utolsó propagandaminiszter Goebbels volt?....
Fer70
2015. október 09. 14:28
Tedd azt! És akkor mi van? :-)
Alarik
2015. október 09. 14:08
Szóval elutasítod. Jó, rendben. Három év múlva ezt jó eséllyel házon kívül folytathatod majd tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!