Lájkvadász túszok vagyunk

2015. október 23. 18:25

Ha filmen láttam volna, azt mondtam volna, gyerekek, húzzuk ki már azt a részt, amikor a szegény ellenzéki a rendezvény megnyitóján kiereszti a hangját, de egyik mikrofon sem működik.

2015. október 23. 18:25
Nyilas Gergely
Index

„Ha filmen láttam volna, azt mondtam volna, gyerekek, húzzuk ki már azt a részt, amikor a szegény ellenzéki a rendezvény megnyitóján kiereszti a hangját, de egyik mikrofon sem működik. De hát nem film volt, hanem egy valódi október 23-i tüntetés a Múzeum körúton, egybekötve egy megemlékezéssel Göncz Árpádra. Igaz, 220 ember inkább forgatáson elég a tömegjelenethez, valódi tüntetéshez kevésbé, de az Új Magyar Köztársaság által szervezett rendezvénynek nem kell szégyenkeznie: ennél többet más baloldali ellenzéki sem nagyon szed össze mostanában.

Úgyhogy Vajda Zoltán ügyvivő sem lepődött meg azon, hogy 25 rendőrre, 20 újságíróra ennyi tüntető jutott. Különben is, akik nem jöttek el, azokat egy lendülettel el is küldte a francba a parlamenti ellenzékkel együtt.

A magukat ellenzékieknek gondoló választók tevékenysége

  • kimerül a következmények nélküli zsörtölődésben;
  • primitív Orbán Takarodj-posztokkal nyomja a lájkvadászatot;
  • eszében sincs lájkközönségét tevékeny közösséggé szervezni;
  • tavaly menő volt tüntizni, de az egy ügyű együgyűek mostanra beleuntak.


A parlamenti ellenzék pedig

  • lemondott arról, hogy meg akarja nyerni a választást 2018-ban;
  • kényelemből-félelemből elvtelen alkukra is kész, csak hogy tízzel több mandátumot kapjon a parlamentben;
  • talán szándékosan is akadályozza az ellenzék megerősödését.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2015. október 26. 06:50
"Primitív Orbán takarodj" - írj a Kliens. Csak annyira primitív, amennyire ő szétlopja, széthazudja, és elbunkósítja az országot. Magának is ez jött le az egészből, nem Göncz emléke, nem az a nagy változás, amit szimbolizál a neve, a szabadság. Hogy maga is akkor, és ott lehet primitív tapló, ahol, és amikor az érdeke diktálja.
Wazze
2015. október 26. 05:41
Nyilas a zsindexnél?!?!?! JAHVE segííííts!!! Ayvé! Ayy- vayy!!
imres
2015. október 25. 19:26
Nyilas elvtárs! Ne keseredj el! Ez még nem a vég. Fogtok még lejjebb is csúszni. :)
Apáczai
2015. október 24. 09:02
"69840 honfitársunk vett részt 1 órán keresztül az internetes tüntetésen." Hatalmas volt az érdeklődés. Volt, aki egymaga 69840-szer lájkolt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!