És akkor most beszéljünk a Star Wars-előzetes legjobb részéről!

2015. október 26. 11:27

A VII. Epizód korábbi előzeteseinek kellemes meglepetése volt, hogy Williams saját kísérőzenét alkotott hozzájuk.

2015. október 26. 11:27
Oviban Kenobi
Oviban Kenobi

Egy percnél a zene minden döccenő nélkül átcsap Han és Leia A Birodalom visszavágból ismert témájába, ám a régi dallam teljesen új hangszerelésben hallható. Gyönyörű zene, ami gyönyörűen fejezi ki a Star Wars romantikáját, miközben a Millennium Falcon cikázik a képen. Nálam libabőr.

Ezután Han Solo mesél az ifjaknak a múlt legendáiról, Jedi-lovagokról és sötét oldalról. Ekkor már az Erő témáját hallhatjuk, lassú és fenséges előadásban. Arikan remek meglátása, hogy az Erő-témába kórus is bekapcsolódik, mintha csak kereszteznénk a klasszikus és az előzmény epizódok hangulatát.

Végezetül, miután túljutunk az előzetes mozgalmas részén, zenei és vizuális csúcspontján, visszafogottan, lassan és melankolikusan felhangzik a Star Wars főtémája.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!