Az ízléstelen arcoskodásban jól látható önazonosságot találnak

2015. október 09. 16:21

Biztos vagyok abban, hogy amíg ilyen szenny mérgezi az öltözői morált, a válogatott csúfos bukásra van ítélve. Az a közösség, amely lakodalmas szutyokkal sújtja magát és környezetét, a történelem szemétdombjára kerül.

2015. október 09. 16:21
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Mindent megmagyaráz a magyar labdarúgó válogatott hitvány szellemével, rossz mentalitásával és tartásának hiányával kapcsolatban az öltözőben lezajlott ünneplés. A postásokból, villanyszerelőkből és ügyvédekből álló feröeri gárda nagyszerű legyőzését az Üllői úti hősök Kis Grófo és Jolly mulatós slágerének, a hazai közízlést »No roxa áj« címen szennyező kulturális mocsoknak a gajdolásával pecsételték meg.

A fenti videón jól látható, hogy fiaink milyen könnyen azonosulnak az egymást luxusautók, fukszok és koktélok közt felszopó előadókkal. Jolly és Grófo emellé a förtelmes szemét mellé forgatott videóban egészen Monte Carlóig utazik, hogy ott vallják be egymásnak, mekkora nagy királyok is valójában. A feröeri halászokat és henteseket legyőző gladiátorok pedig az ízléstelen arcoskodásban jól látható önazonosságot találnak.

Biztos vagyok abban, hogy amíg ilyen szenny mérgezi az öltözői morált, a válogatott csúfos bukásra van ítélve. Az a közösség, amely lakodalmas szutyokkal sújtja magát és környezetét, a történelem szemétdombjára kerül. S ne ejtsünk érte könnycseppet - oda is való.

Javaslom, hogy jöjjön vissza Dárdai, és hozzon magával mondjuk egy Rammstein CD-t. Akkor talán lesz is értelme kiutaznunk az Európa-bajnokságra.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóth Csaba
2015. október 10. 08:57
Annyiban igaza van Puzsér Róbertnek,hogy háború közben aki győzni szeretne nem arra gondol(Gáspár Lacival szólva)hogy a Szeretet él,és főleg semmi Noxa áj kis grofóval .Aki győzni szeretne az azt sulykolja,hogy mindenkit [email protected] nőket kétszer.
brekker
2015. október 10. 08:46
UEFA kompatilisen akartak mulatni, nehogy büntetés legyen a vége.
Brigadéros
2015. október 10. 08:34
Puzsér most fején találta a szöget. Mélységesen igaza van.
beflower56
2015. október 10. 08:10
B+!Ha Csajkovszkijt hallgatnak akkor 5-öt rúgnak?? Bár érzek némi mögöttes felhangot,de azért ez orbitális baromság,gyenge akár a magyar foci!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!