Hazudott a kormány a menekültekről

2015. október 01. 12:21

Attól hangos a magyar kormány kommunikációja, hogy minden embertelenség csak azért van, mert Magyarországnak eleget kell tennie uniós kötelezettségeinek, a menekültek regisztrálásának.

2015. október 01. 12:21
Vadai Ágnes
DKP.hu

Pintér Sándor belügyminiszter ma bevallotta: 84 ezer menedékkérőt engedtünk át az országon regisztráció nélkül. Hónapok óta attól hangos a magyar kormány kommunikációja, hogy minden embertelenség  a kerítés, a könnygáz és a gumibot  csak azért van, mert Magyarországnak eleget kell tennie uniós kötelezettségeinek, a menekültek regisztrálásának.

Ma a kormány illetékes szerve vallotta be: oktalan és öncélú volt a magyar kormány embertelen intézkedése, hiszen hazugság volt a menekültek regisztrációja. Az Orbán-kormány úgy takarózott hazánk kötelezettségeivel, hogy azokat nem tudta vagy nem akarta betartani.

A Demokratikus Koalíció szerint ismét bebizonyosodott, hogy az Orbán-kormány a magyar és az európai polgárok tudatos megtévesztésével takargatja: alkalmatlan a menekülthelyzet kezelésére. A DK szerint hazánknak egyszerre kellene megfelelnie a nemzetközi egyezményeknek és az emberiesség egyetemes elvárásainak, az Orbán-kormány pedig egyikre sem volt képes.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2015. október 01. 23:00
Mi van Ágnes asszony? A trillára szánt torkocskádat A hazugság elkoptatja? Saját hazugságaidat kiizzadnod látod milyen eredménnyel jár? Lassan már zörögnek a csontjaid ha kilépsz az utcára. Már a gyerekek is azt kérdik: ez az a köpködős néni?
szabadhajdu
2015. október 01. 21:44
Ágica! Menj és szopd le őket!
Peter8811
2015. október 01. 20:50
Nagyon szarul nézel ki. Mi ez AIDS vagy Lenin kór?
rimimandiner
2015. október 01. 20:43
Pont te írod ezt, akinek a főnöke bevallotta, hogy hazudik! Vadai = a magyar közélet acsarkodó OTROMBASÁGA NINCS SZÜKSÉG rád A MAGYAR KÖZÉLETBEN! NEM A MAGYAR EMBEREK AKARATÁBÓL KÖZVETLENÜL JUTOTTÁL A PARLAMENTBE, HANEM A BÖSZME ÁRNYÉKÁBAN LISTÁRÓL! NAGYON KÍVÁNATOS, HOGY 2018 UTÁN NE LEHESSEN LÁTNI A PARLAMENTBEN ÉS KÖRNYÉKÉN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!