Nem Simicska Lajos hitelességéről beszélek

2015. október 02. 17:20

Ha most Simicskának van egy olyan szándéka, hogy az elmúlt időszakot kompenzálva például segítse a NER-en kívüliek munkáját, akkor hurrá. Interjú.

2015. október 02. 17:20
Veiszer Alinda
Magyar Narancs

Tudod magad függetleníteni a ténytől, hogy a csatorna tulajdonosa Magyarország legnagyobb oligarchája, és a hirtelen jött szakmai hitelesség oka az, hogy ő és a kormányfő már nem barátkoznak egymással?

Szerintem akkor beleszállni valamibe, amikor a tulajdonos már nem a kormányfő barátja, az lehet vitatható döntés, valószínűleg az, de szerintem a lényege mégis az, hogy nem egy olyan oligarchával kezdtem együttműködni, akinek a neve a közvéleményben éppen összefonódik a korrupcióval, hanem egy olyan tévéhez jöttem, ahol a tulajdonos politikai kapcsolatai eltűntek. Ahol a piacról kell megélni. Tényleg nem a felmentés szándékával mondom, de az is egy létező stratégia, főleg külföldön látni rá példát, hogy azok a milliárdosok, akik vitatható körülmények között szerezték a vagyonukat, kompenzálni kezdenek. Hogy bűntudatból vagy imázsépítésből, azt nem tudom, de jó célra kezdik költeni a pénzüket. Ha most Simicskának van egy olyan szándéka, hogy az elmúlt időszakot kompenzálva például segítse a NER-en kívüliek munkáját, akkor hurrá.

A korábbi nyilatkozatai alapján inkább a düh munkál benne, mint a bűntudat. Felmerül, hogy a Hír Tv átalakulásának az oka is a bosszúvágy.

Egyáltalán nem látok rá a döntéshozatali mechanizmusokra, de az tény, hogy a műsorkészítésbe nem szól bele. Amit ő megtehet, az maximum az, hogy új vezetőket nevez ki.

Neked elfogadható, hogy egy olyan személynek dolgozol, aki úgy lett gazdag, ahogy?

Nem örülök neki. Ugyanakkor nagyon kevés olyan helyet ismerek, ahol azt mondhatom a tulajdonosra, hogy makulátlan és transzparens.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
haj rá
2016. október 09. 10:47
Érdekes moli-here ti gyilkos zsidajfasiszta csak seggbe bújkálásba tudtok gondolkozni! Unokaelletés ma már análisan,orálisan megvolt?Undorodunk,de a keresztényi szeretet szem előtt tartva munkára fogjuk a szukáitok által kiszart elletéseid is! Gáz lesz! Én szóltam! Segg jövőt!
haj rá
2016. február 12. 20:29
Szégyene a médiának ez a kirekesztő mosolygós zsidaj szuka! Nem akar nemzeti együttműködésbrn résztvenni csak zsidaj interjúalanyoknak nyal észrevétlenül alá! Hála Istennek a Hír tévének a legtöbb kárt okozva,elérte,hogy tegnaptól nem vagyok nézője! Ajvé,Salome,Solomon!
haj rá
2016. február 12. 20:29
"csak a Magyar és Kereszténygyűlölő zsidajoknak nyal alá"!
Knerten
2016. január 30. 19:37
Sose volt különösebben tehetséges, ha csak a bájos pofit nem tekintjük a tehetség egy formájának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!