Gáspár Laci lett a sztár a sztárban

2015. november 30. 10:16

A harmadik évadban is egy faszi nyerte a TV2 legszórakoztatóbb műsorát, köszönhetően annak, hogy annyira komikusan nézett ki nőnek öltöztetve, hogy nem volt ember, aki kibírta volna röhögés nélkül a produkcióit.

2015. november 30. 10:16
sixx
comment:com

„A női átalakulás helyi specialistájának első produkciója láttán a csajom azonnal megkereste az eredeti videót, mert egyikünk sem hitte el, hogy Tyler valóban ilyen ruhában verte a földet kétségbeesve az égő pajta előtt, pedig de, baszki, pont ilyen fejőnőnek volt felöltöztetve szerencsétlen, mint Gáspár. Hangban a produkció billegett egy kicsit, és akkor most finom voltam, de voltak részek, amikor nagyon jól énekelt, a külsőségeket viszont kiválóan levette, és hozta, ahogy szokta. Majkaként Gáspár viszont istencsászár volt, hangban és külsőben is pont olyan volt, mint a zsűriasztal mögött az arcát a kezébe temető Majoros Péter. Amikor vége volt, én azt mondtam, hogy itt volt a nyertes szám, ez volt az a pillanat, amikor megnyerte Gáspár Laci az egész évadot, hiszen a Belehalok rémesen népszerű, joggal, mert egy jó nóta (mondom ezt úgy, hogy ilyet nem szoktam hallgatni). (...)


A harmadik évad pont olyan szórakoztató lett, mint az első kettő, de a zsűritagcsere és az a tény, hogy nagyon nem egyszerű úgy összerakni egy műsort, hogy a szereplők közötti összhang is stimmeljen, meglegyen az ismertségi faktor, legyenek a szereplőgárdában sötét lovak, a választott dalok ismertek legyenek és főleg előadhatók, nagyon megnehezítette a műsor alkotóinak dolgát. Néhol éreztem az ötlettelenséget, azt, hogy kezd elfogyni a lendület, az énekesek összeállítása sem ment olyan flottul, mint tavaly, de hát kis ország, ki merítés, ugye. Mindettől függetlenül a Sztárban sztár volt a 2015-ös év legszórakoztatóbb műsora, a TV2 ha másra nem is, de erre büszke lehet.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2015. december 15. 23:57
Úgy érzem, valamiről lemaradtam.
Gull Wing
2015. december 11. 21:55
Volt olyan aki ezt megnézte? Álljon már elém! Had lássak már egy ...... inkább nem írok semmit, úgy sem értené meg.
yanoo
2015. december 09. 08:25
Félve kérdem:- Ki az a Gáspár Laci?....
csuka
2015. december 09. 08:25
Az idiótizmus határtalan ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!