Törlés

2015. december 16. 09:40

Nem hozott lázba az első Habony Ápád-os hír, de az már igen, hogy le akarták tiltani a miniszterelnöki főtanácsadót kínosan érintő videót.

2015. december 16. 09:40
Laczó Balázs
Kisalföld

Megválaszolta ezzel azt is, hogy lehet-e ő magánember, mert civilként annyi eséllyel töröltethette volna ki magát a Heart Club reklámfilmjéről, mint én magamat a ’94-es iskolabálról, ráadásul ez az arrogáns eljárás tökéletesen illeszkedik az ilyenkor megszokott reakciók sorába. Nálunk mindig az haragszik, aki kínos helyzetbe hozza saját magát. Olyankor általában kiderül, hogy az illetőnek két egymástól jól elkülöníthető énje van, az egyik a magánember, akit rajtakapnak, és aki nem tartozik felelősséggel semmiért, a másik a hivatalos, aki ártatlan a dologban, s magyarázat helyett fenyegetőzik bírósággal, ügyészséggel, adóhatósággal. Amit a magyar társadalom komolyan is vesz, hiszen ha ez a mostani eset itthon történik, nem mernék nagyban tenni arra, hogy a klubot nem vizsgálja át a NAV.

A spanyolok még nem tudják a kutyafüttyöt, bár lassan kezdhet kialakulni elképzelésük a magyar politikusi izmozásról azután, hogy egy világos zakós, furcsán szipogó vendégüket ki kellett vágni a táncoló fenekek közül.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wendriner
2015. december 16. 12:20
Kisalföld. Ugorgyunk!
puszika
2015. december 16. 10:41
Ne idegeskedj fiam! Holnapra elfelejtjük!!!
luisbathhelena
2015. december 16. 10:01
Van szerencsém személyesen ismerni eme tökfejet, na rá tökéletesen illik az egyik újságíró önjellemzése: felületes, kissé műveletlen, de kellően agresszív vagyok-tehát alkalmas újságírónak. Egyszer adtam neki egy interjút adatokkal, másnap a Kisalföldben hanyatt esve olvasom hogy miket mondtam : év helyett hónap, cm2 helyett m2- és nekem volt kínos. Soha többé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!