Wow!

2016. január 12. 07:26

A Golden Globe-díj hírére hétfő reggel Orbán Viktor amerikai módra kiáltott egyet a Facebookon, és mi csak csatlakozni tudunk: wow!

2016. január 12. 07:26
A szerk.
Népszabadság

Az alkotók, Nemes Jeles Lászlóval az élen, könyörtelenek a mű befogadójával. Ha Auschwitz az emberiség reménytelenségének a szimbóluma, nem adnak a filmben semmit, ami a legapróbb kapaszkodó, remény­sugár lenne. A halottak neve és emléke is elpusztult, vágják végezetül a néző szemébe.

Ha az alkotás nem ad is okot a reményre, a film sorsa mintha kárpótolni akarna érte. Ezt  a világ minden pontján érthető filmet Magyarországon, alapvetően hazai alkotók magyar pénzből hozták létre, és a mű önmagában elég erős, hogy ne csak zsűrik, de mozijárók előtt is bizonyítson. A Golden Globe-díj hírére hétfő reggel Orbán Viktor amerikai módra kiáltott egyet  a Facebookon, és mi csak csatlakozni tudunk: wow! Ha ebben az országban hagyják a tehetséget kibontakozni, akkor semmi sem elérhetetlen – vonjuk le  a következtetést a kormányfővel.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. január 16. 22:00
Ha ebben az országban hagyják a tehetséget kibontakozni,..." na ja.. "...És odacsördítenek. Odacsördít Olga, mert Schiffernek más a véleménye emlékműügyben, mint neki. Kornis még a kilencvenes években ezt üvöltötte nekem a telefonba: „Vedd tudomásul, hogy él ebben az országban néhány tucat értelmiségi, akikkel szemben nem lehet politikát csinálni. És ha nem úgy foglalsz állást a népi–urbánus vitában, ahogy mi, akkor náci leszel!” E kornisi szentencia élő példája, megvalósulása Olga. Odacsördít Henrik. Az igazi, tőrőlmetszett pronyó. Henrik ordibál a stúdióban a vendégével. Kérdésnek álcázott kioktatást tart, földszinteset, ócskát, primitívet, mert Henrik egy seggfej, de azt hiszi magáról, hogy ő a helikopter..."
Gusztav12
2016. január 16. 21:59
"A téma adta a díjat". A Golden Globe és a brother Oscar, zsidó házibajnokságok... Pontosabban kosher vetélkedők!!! Mert Hollywood glatt kosher!
Gusztav12
2016. január 16. 21:59
"...A wow azért bizarr a csuti paraszt szájából..." Nagyon bizarr... A kicsihuszár humorizálni próbált, de az sem megy neki...
Gusztav12
2016. január 16. 21:59
"...Egy helyre mentem volna szívesen: a Wannsee-villába a Wannsee-konferencia 70. évfordulóján..." Az elhíresült Wannsee-konferencia egy dologért gyűlt össze. Eldönteni, hogy igenis szükség van egy hatékony munkatábor rendszerre a német hadiiparnak. A kormány nem volt képviselve, csak gazdasági szakemberek, Eichmann kivételével, de ő sem volt egy magasrangú tiszt. A holo-kamu a világ legjobban dokumentált eseménye, hangoztatják a holo-pápák. Akkor hol vannak a munkatáborok ipari termelési eredményei, statisztikái, mutatói? Mert ilyeneket még soha nem láttunk. Miután hullákkal nem lehet termelni, lőszert, aknát, géppisztolyokat, műbenzint és műgumit gyártani, igy ezek az adatok perdöntőek ebben a vitában!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!