Cselekvési terv

2016. január 20. 10:25

A szingliadós felhördülés után a KDNP cáfolt, intő jelként. Ám az, hogy a dolgot mindenki gondolkodás nélkül elhitte, már a KDNP számára legyen intő jel.

2016. január 20. 10:25
Laczó Balázs
Kisalföld

Azért az magáért beszél, hogy Benda József hasonló témájú könyvét – írta a HVG – a KDNP alapítványa adta ki, s felteszem, nem adja ki, ha a melegek elfogadásáról szól. Nehéz a kiigazodás, hiszen megszoktuk, hogy míg a hatalom törvényt ír, addig egy párt tagjai szabadjára engedhetik képzeletüket, tudva, hogy úgyse veszik a javaslataikat komolyan. Csakhogy a vasárnapi boltbezárás gondolata is költői eszmény volt éveken át, majd hirtelen a többség kitartó ágálása ellenére törvénybe iktatták. Ma már komolyan vesszük, ha egy túlvezérelt szakértő cselekvési tervet készít, s botorság volna legyintéssel elvetni, hogy úgyse lesz törvény a szingliadóból.

Egy szó mint száz, megnyugtató a KDNP elhatárolódása. Persze ha én írtam volna cselekvési tervet, az biztos nem okoz félreértést, de nem írtam, mert nem bízott meg a kutya se.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajos_1
2016. január 20. 17:53
"Ám az, hogy a dolgot mindenki gondolkodás nélkül elhitte..." Megkérdeztél mindenkit ? Ha nem , akkor a fenti idézet egy csúsztatás a részedről.
Harangláb
2016. január 20. 13:39
Szerintem ez inkább azért intő jel, mert a magyar sajtó a jereváni rádió színvonalához tendál...
briganti
2016. január 20. 12:26
A "kisa'főd" gyűjtőhelye a komenista mosladéknak.
kaszandra
2016. január 20. 11:58
"Ám az, hogy a dolgot mindenki gondolkodás nélkül elhitte, már a KDNP számára legyen intő jel." Akkor nincs is intő jel. Gondolkodás nélkül SENKI SEM hitte el. Vélemény kategóriába sorolták. Gondolkodás nélkül az ellnzék próbálta azt terjeszteni, hogy mindenki elhitte és jól megijedt tőle. Pedig nem igaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!