Hó a buszban

2016. január 11. 15:48

Az utóbbi időszakban ez már messze nem lett volna elég, de a rezsicsökkentés és a terrorveszélyt növelő migránsok nem egyszer, többször is kétharmadközeli győzelemhez segíthetik a kormányon lévőket.

2016. január 11. 15:48
Nyerges Csaba
Kisalföld

Mégis, vannak alapvető dolgok, amik a tökélyre fejlesztett hatalomban maradási technikák mellett sem változtak az elmúlt negyedszázadban. Az egészségügy ugyanúgy szenved a méltatlan bérektől és a hálapénztől, mint a rendszerváltás kezdetén, ráadásul a tömeges orvoskivándorlás már nemzetbiztonsági kockázatot is jelent. A tömegközlekedés ugyanolyan katasztrofális állapotban van most is, mint a múlt század végén, de a repedéseken már behordja a havat a szél a buszba. A járdán sem jobb a helyzet, mert az induló járat füstje tetőtől talpig bekormozza a várakozókat. Az iskolákban pedig lassan újra szénszünetet kell bevezetni, mert iszonyú nehéz felfűteni ezt a fajta felépítményt.

Persze lehet, hogy ebből a politika mit sem érez, mert Magyarországon legalább a fontos emberek, ha akarják, ha nem, különleges elbánásban részesülnek az egészségügyben. Ez szerzett joguk. Busszal jellemzően nem járnak, és ha úgy gondolják, külföldre küldhetik iskolába gyerekeiket.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2016. január 11. 22:18
Bezzeg a BoBoSo Zrt-ről rendre hallgat ez a Nyerges is. Ezért hiteltelen is.
luisbathhelena
2016. január 11. 20:39
Kisfiam te nagyon hülye vagy, látszik hogy 100 éve nem ültél győri buszon. Nem egy Strasbourg de fényévekkel jobb bármelyik BKK-s járatnál, pontosságban, sürüségben, kiszolgálásban, a buszok élettartamában. Persze sikerült találnotok egy kilyukadt buszt, azzal hakniztok. Szánalom.
brekker
2016. január 11. 19:59
F*ck the tram https://www.youtube.com/watch?v=gf43vXv-3HI
kitiltott
2016. január 11. 19:06
mi történt Kisalfölddel összegyűjtötte a balos szemetet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!