Egyedülálló magyar siker

2016. január 11. 11:16

Őszintén gratulálok Nemes Jeles Lászlónak, valamint a Saul fia összes alkotójának és szereplőjének. Elismerésem Andy Vajnának is, aki olyan filmtámogatási rendszert alakított ki, amely utat nyit a tehetségeknek.

2016. január 11. 11:16
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Facebook

„Wow! Egyedülálló magyar siker. Őszintén gratulálok Nemes Jeles Lászlónak, valamint a Saul fia összes alkotójának és szereplőjének. Elismerésem Andy Vajnának is, aki olyan filmtámogatási rendszert alakított ki, amely utat nyit a tehetségeknek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 257 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. február 19. 13:48
wow! Egyedülálló politikai marketing. A második mondatával burkoltan már magát dícséri, a terminátorgyáras andi vajnán keresztül veregeti a saját vállát. Andi vajna "Magyar" "Nemzeti" Filmalap által nem támogatott, elutasított filmek: -két Toldi-pályázat, -Bethlen-film, -Munkácsy-film, -Tisza István (Vasgróf), -Fekete sereg, -Hunyadiak - A királyság hajnala, -Négyen, mint a gonoszok (szamurájfilm). -A magyar irodalmi témák (Hunyadi-adaptáció, egy kuruc kori ifjúsági regény feldolgozása, -A szarvassá változott fiú) sem kaptak egy fillért sem. -A Salamon király legendája már sikerrel járt, de az egy izraeli-magyar koprodukció volt.
anegy_
2016. július 01. 15:33
hülyével nem vitatkozom! (nagyanyám intelme alapján)
anegy_
2016. július 01. 15:33
A tuja-csapat mitől ilyen ostoba? Csak nem a vezéregyéniségektől, mint pl. az oktatási területük fenoménjától Dúrókától?
anegy_
2016. július 01. 15:33
Ja, dögöljön meg a szomszéd tehene is. Igen korlátolt elme vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!