Öt pozitívum, amit Budapest a taxisoknak köszönhet

2016. január 18. 11:38

Remélem, semmit nem hagytam ki.

2016. január 18. 11:38
Panyi Szabolcs
panyikapitány
Öt pozitívum, amit Budapest a taxisoknak köszönhet:
 
1. …
2. …
3. …
4. …
5. …
 
Remélem, semmit nem hagytam ki.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2016. január 18. 16:22
A taxisok és az Uberesek egyaránt lazán elcsalnak annyi adót amennyit csak tudnak,csak a taxi duplaannyiba kerül. Követelhetnek bármit,árleszállítás nélkül az Uber(,vagy valami hasonló cég) lenyomja majd a taxisokat.
rosszkutya
2016. január 18. 15:54
http://szabadataxi.blog.hu/2016/01/18/mekkora_kart_okoz_az_uber
rosszkutya
2016. január 18. 14:57
http://budapest.hu/Lapok/2016/tarlos-istvan-a-taxisok-tovabbra-is-szamithatnak-a-fovaros-tamogatasara.aspx
Abhandzara Ottó
2016. január 18. 14:26
A cikkre elsőre azt is lehet mondani, hogy jópofa,hahaha. Milyen egyszerű a taxisokat általánosítva bundesliga-frizurával, bajusszal, világosbarna bőrdzsekivel és nyuszifarkas slusszkulccsal leírni. De hogy szerencsétlenek mit szívnak állandóan, csak egy pár példa, bár nem vagyok bennfentes, így a lista biztosan bővíthető: Emlékszünk 2-3 éve milyen üzemanyagárak voltak, a kilométer díj meg még lejjebb lett csökkentve a pár évvel azelőttihez képest. Taxistársaságnak 60 rugó havonta. Akármilyen autóval nem járhatsz, mert akkor nem kapsz normális fuvarokat. Az üzemanyagon kívül szervizelés, ami a taxisok által döntően használt dízelautóknál sem kevés.Mindezt csináld tisztességesen természetesen. Sok utas csak kötözködik, részegen behány az autódba, jobb esetben csak a pizzájával összekeni az üléshuzatot. Olyan helyen akar, vagy tud beszállni az utas, ahol meg sem állhatsz, ha épp lát a rendőr, akkor jól meg is büntet. Lehet sorolni. Nyilván ugyanúgy sok bunkó van köztük is, mint máshol, de azt gondolom,hogy mindezek mellett úgy beszélni róluk, ahogy ez a senkiházi teszi, asszem nem túl becsületes dolog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!