Immáron a miniszterelnök is bandaháborúnak tekinti a bandaháborút?

2016. január 05. 14:25

Ha két fél között polgári jogi vita van, abban miért kell véleményt nyilvánítania a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadójának? Két eset lehetséges.

2016. január 05. 14:25
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Ha két fél között polgári jogi vita van, abban miért kell véleményt nyilvánítania a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadójának? Két eset lehetséges: ezentúl minden birtokvita belbiztonsági kérdésnek minősül, avagy immáron a miniszterelnök is bandaháborúnak tekinti a bandaháborút.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csikasz
2016. január 06. 09:27
Na ki van adva az új parancs. Támadd a Zorbánt, a Simicska partner lesz. SZDSZ 2.0 meg teljesít.
moricka13
2016. január 06. 06:14
Schiffer András! Ha és amennyiben valóban bandaháború lenne, Ön, a 3 %-os banda elnöke az ítélkezésben résztvevő képesített ítélőbíró, aki a vitás kérdésben dönt? Ne gondolja, hogy a pártjának nagyobb lesz a respektje az ilyen megnyilatkozásoktól és marad tovább a bús LMP-élet.
Harangláb
2016. január 05. 18:33
Bandi, rakd rendbe a Bernikét, mert megint butaságokat írogat!!!
Berecskereki
2016. január 05. 18:28
Talán nem kellene csúsztatni, hírt gyártani - a jogi képviselőnek se - hanem a teljes valóságot kellene írni, ahogy ezt az Index a keretes részben közöli. "Bakondi: Jöhet a karhatalom A karhatalom segítségét is kérheti a fővárosi a Mahir oszlopainak elszállításához; ha ezt megteszi, a rendőrség megadja a támogatást – mondta korábban Bakondi György. A miniszterelnöki főtanácsadó arról beszélt, hogy a főváros és a cég közti jogvitába a kormány ugyan nem avatkozik bele, ám a jogszerű, a rendőrség által is biztosított munkálatok akadályozása már belbiztonsági kérdés. Ha egy biztonsági cég jogellenesen jár el a rendőrséggel szemben, akkor erre válaszul bevonhatják a vállalat összes engedélyét – mondta." http://www.origo.hu/itthon/20160105-600-millios-karteritest-akarnak-simicskaek.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!