Velünk, magyarokkal van bajuk a liberálisoknak

2016. január 04. 11:44

A neoliberálisoknak már nem is csak a történelmi személyiségeinkkel, tudósainkkal, politikusainkkal, az emléküket megőrizendő szobrokkal van bajuk, hanem velünk, magyarokkal.

2016. január 04. 11:44
Somogyi János
Magyar Idők

„A magyar néppel, a magyar nemzettel van bajuk. El vagyunk butulva, érzéketlenek, gyávák vagyunk (a szavazófülke magányában, egyedül sincsen bátorságunk a liberálisokra szavazni, vagy ostobaságból rossz helyre tesszük az x-et a szavazólapon). Azt akarják, hogy ne legyen egyetlen példaképünk, nemzeti hősünk sem, akikre büszkék lehetünk, akik erősítenek bennünket a nemzeti hovatartozásunkban, identitásunkban. Még olimpiai bajnokainkat, világbajnokainkat is utálják, futballválogatottunk kijutása az Európa-bajnokságra is fájt nekik, hiszen Orbán és a magyarok örültek ennek. Ki kell ezt már mondani, mert különben soha nem fogjuk megérteni, hogy a billogozóknak (a rasszistázóknak, a fasisztázóknak, az antiszemitázóknak) mi is a bajuk a magyarság történelmi személyiségeivel, mert valójában nem is azokkal van bajuk, hanem velünk, mai magyarokkal, a létünkkel van bajuk.

Persze nemcsak a magyarok, a magyar nemzet jelent gondot a liberálisoknak, már egész Európa népei útjában vannak a nagy liberális álomnak, mert ott még németek, franciák, angolok élnek, akik a magyarokhoz hasonlóan ragaszkodnak a nemzeti szuverenitásukhoz, identitásukhoz, történelmükhöz, kultúrájukhoz, végső soron önmagukhoz. Beindították a »Változtasd meg Európát!« mozgalmat, és milliós emberáradatot küldtek és küldenek folyamatosan, hogy letörjék az európai nemzetek világhatalmi célból történő bekebelezésükkel szembeni ellenállását. Annyit máris elértek, hogy Európa nagyvárosaiban állandó a feszültség, és permanens félelem uralkodik a terrortámadások fenyegetettsége miatt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2016. január 04. 21:55
"...nekem vannak hőseim, példaképeim,akikre büszke a nemzet..csak mások mint ti szeretnétek...a magyarok,hogy felvegyem a kommunikációt...." Nem így akarta írni a hozzászóló? nekem vannak hőseim, csak mások, nekem van istenem, csak más...
sittes
2016. január 04. 16:02
Nem a liberálisokkal van baj, hanem a globalistákkal inkább. A liberalizmus addig jó, amíg az államhatalom visszaéléseit gyengíti. A modern globalizmussal pedig azért van gond, mert eltapossa a kultúrákat, hagyományokat, s azokkal együtt az értékeket is.
korupi
2016. január 04. 15:59
Libertáriusok ezek, nem liberálisok! A lib.tömeg (Mass) csupán gyermekded ellenkezősdi hozzájuk képest.Ne azt nézzük mit mond, hanem ki mondja!
vanádium
2016. január 04. 15:46
Nem tudom ,hogy a cikkíró buta vagy csaló. A liberális és a neoliberális nem ugyanaz ,ég és föld a kettő között a különbség.Nem lehet a két irányzatot összekeverni , még akkor sem ha imádott vezérük is ezt teszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!