Nem vagyok szent, de gonosztevő sem

2016. január 15. 13:11

Nem furcsa, hogy behívnak egy kihallgatásra, két nap múlva pedig komplett vádirat jelenik meg rólam és a Migration Aidről, amire három órán belül válaszol a Fidesz? Interjú.

2016. január 15. 13:11
Tóth Csaba Antal
Origo

Kiket perelne? 

Elsősorban a lapot, amelyik az állításokat először bármilyen bizonyíték nélkül lehozta, és azokat a médiumokat, akik engem meg sem kérdezve átvették a cikkeket. De beperelem Halász János Fidesz-frakciószóvivőt is, aki a sajtótájékoztatón egy az egyben megismételte a rólam és a Migration Aidről szóló vádakat.

Mit gondol, miért vált ilyen a kormánypárt számára?

Ez lehet a lényeg. Nem furcsa, hogy behívnak egy kihallgatásra, két nap múlva pedig komplett vádirat jelenik meg rólam és a Migration Aidről, amire három órán belül válaszol a Fidesz? Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid volt szóvivőjének neve is rendszeresen felmerül a karitatív szervezet pénzügyi hátterét firtató cikkekben hogy a legismertebb szereplőket, Zsohár Zsuzsát és engem befeketítve lejárassák az önkénteseket. Arra játszhatnak, hogy ha érkezik még valaha is menekült az országra, senki nem merjen neki segíteni. 

Azt is írták, hogy arannyal, SIM-kártyával seftel, és ékszerekért, drágakövekért adott ruhát, szállást a rászoruló migránsoknak. 

Könyörgöm, gondolkozzanak már! Ha valakinek drágakövei vannak, az biztos majd az én 20 négyzetméteres albérletemért fog velük fizetni, ahelyett, hogy eladja egy zaciban, és az árából megszáll valamelyik motelben. És hogy seftelhettem volna a teljes nyilvánosság előtt? Ráadásul a Keletiben halomban álltak az elvihető kabátok és ruhák – nem fognak majd érte ékszerrel fizetni.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. február 18. 23:11
"Nem vagyok szent..." Pedig a Markó utcában már készültek a boldoggá-avatására.
atila68
2016. február 03. 16:06
Migration Aid? Megvan! Ez az a szervezet aminek egy alkalmazottja (Zsohár Zsuzsa) magáncélra használja fel a szervezet anyagi forrásait.
balbako_
2016. február 02. 21:45
Nem tudom, hogy gazdasági bűncselekmény miatt elítélt vezethet e segélyszervezetet, intézheti e a pénzügyeit? (Kecskére káposztát?)Máskülönben így pofára eszembe jut egy amerikai mondás: ettől sem vennék használt kocsit! (Sőt semmit sem!)
Knerten
2016. január 30. 15:35
A migránsokat fogadjuk be, a saját gyermekeinket ne. Mert az úgy felvilágosult és ejropéer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!