Baj van

2016. február 05. 07:31

Az igazi felelős, Orbán Viktor ahhoz túlságosan gyáva, hogy a szemébe nézzen azoknak az áldozatoknak, akikre ő robbantotta rá a közoktatás épületét.

2016. február 05. 07:31
Bihari Tamás
Népszava

„A hatalom megrémült. Beindult a gyalázkodó, rágalmazó lakáj kórus, a sorosgyörgyözés, a gyurcsányozás, civilalapozás rágalom és lejárató kampány.

Hogy mennyire gondolja komolyan a narcisztikus erőszak rendszere (ner) a közoktatási kerekasztalt, jól mutatja az állítólag meghívottak listája. Azért írom, hogy állítólag, mert még mindig nem akarom elhinni, hogy a listán szerepel a homofób, kirekesztő megynyilvánulásairól hírhedté vált Fekete György vezette MMA, az Orbán-bizalmas, Parragh László nevével fémjelzett iparkamara. Az már a legrosszabb fekete humor(talanság) kategóriájába tartozik, hogy a rezsim meghívta saját magát is egyeztetni a közoktatás szétverésében oroszlánrészt vállaló KLIK-et, a pedagógusokra ráerőszakolt, s ezért illegitim pedagógus kart. Természetesen a valódi szakmai és érdekképviseletek, a szülők, diákok erre a szánalmasan összetákolt biciklire nem ülhetnek fel. De azt is tudniuk kell, akárhogy alakulnak a dolgok, ők csak a sakktábla gyalogjaival találhatják szembe magukat.

Az igazi felelős, Orbán Viktor ahhoz túlságosan gyáva, hogy a szemébe nézzen azoknak az áldozatoknak, akikre ő robbantotta rá a közoktatás épületét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2016. február 05. 15:34
Csak egy zacskó durrant el ne ijedezz! Az agyaddal, azzal van baj, papuskám! Miért ne hívta volna meg a Klikket, amikor őket kell szembesíteni a felmerült problémákkal és neki kell megválaszolni a feltett kérdéseket. A szakmai érdekképviseleten a PSZ-t és a PDSZ-t érted? Hát ez a két felbujtó maradjon csak ki a buliból!
Neville
2016. február 05. 13:06
Ha a pedagógusok komolyan gondolják, hogy a valóban létező problémákat akarják megoldani, sürgősen el kell határolódniuk a ballib csimpaszkodóktól. Semmi sem árt többet az ügyüknek, mintha az ilyen alakokat hagyják rátelepedni.
Julismama2
2016. február 05. 12:58
Baj van bammeg...... http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/eladjak_a_nepszavat_leepites_johet.609757.html
Monkey4you
2016. február 05. 11:45
Te diáknak is és szülönek is szar voltál!!! Mit keresnél te egy ilyen kerekasztal mellett???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!