Abszurd bábszínház lett a TV2-ből

2016. február 09. 19:16

A szakma persze röhög a TV2-n, meg Dirk Gerkensen, akinek egyre kevésbé lehet elhinni, hogy független tévét kapott a feneke alá, aminek irányításához szabad kezet adtak neki.

2016. február 09. 19:16
sixx
comment:com

Abszurd az, hogy egy ennyire felkészületlen, tapasztalatlan, a tévés hírszerkesztésben járatlan, egy bulvárlap főszerkesztői posztján túl sok mindent felmutatni nem tudó személy ülhet be abba a székbe, amibe annak idején egy Bárdos András vagy Azurák Csaba sem ülhetett.

A szakma persze röhög a TV2-n, meg Dirk Gerkensen, akinek egyre kevésbé lehet elhinni, hogy független tévét kapott a feneke alá, aminek irányításához szabad kezet adtak neki - ehhez képest a gazdasági igazgató posztjára azt a Halkó Gabriellát nevezték ki, aki a Marslakók bukásában járt élen, és azóta a közmédia legnagyobb beszállítója lett a gyártás terén. Az a Dirk Gerkens, aki a RTL-t vezette éveken át, egy Halkót soha nem nevezett volna ki ilyen pozícióba, ahogy egy Szalait sem, hiszen ő ért a tévézéshez és az üzlethez is - ez a két új igazgató az eddigi tapasztalatok alapján pedig nemigen.

Abszurd, hogy a külső szemlélőnek úgy tűnik, a TV2 drótjait úgy rángatják fentről, hogy a közmédiába betagozódott Habony-liebling kapja a kincstár kulcsát, a Zuschlag-könyvvel meg a Fidesznek tövig benyaló, a Rogánné baráti körébe tartozó bulvárújságíró meg a hírigazgatóságét. Uram, bátyám, haver, jóelvtárs. Jó, a Tények egy ideje bulvárosabb, mint az RTL Híradója, de eljön majd az a perc, amikor Beyonce seggvillantása nem lesz elég külpolitikai hírnek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andre1bp
2016. augusztus 07. 20:45
Talán az, hogy köze sincs tévézéshez. Ezt a szakmát évekig tanulják egyetemen és utána diplomával a kezükben elkezdik alulról és szépen lassan, egyre több tapasztalattal kerülnek egyre feljebb.
gwrf
2016. április 26. 00:58
az a vicces, hogy a magát konzervatívnak hazudó fidesz szekerét toló Rogán-Habony-Vajna-kaliberű alakok nyakig merülve dagonyáznak a legvisszataszítóbb bulvármocsokban. Gyakorlatilag nincs is más közegük, semmilyen a hagyományos kulturális értékekhez csak érintőlegesen is kapcsolódó dolog nem köthető hozzájuk. Az egyik Rogán szobrot állíttat a blikknek, a neje a legalja bulvártahó nejével szelfizi tele a netet és rendszeres szereplője a szennylapoknak, Habony Ibizán kurvák seggéről szívja a port (hogy a híres költőt is megidézzük), meg öregasszonyokat rugdal, Vajna meg a kézi vezérlésű bulvártévéje élére egy szennylap szőke picsáját rakja hírigazgatónak. És akik nekik tapsolnak, azok libsizik azt, aki okádik tőlük. Szép világ.
balbako_
2016. április 15. 09:13
A "szakma" nem röhög, sír! Mert megint kiestek a mézespixisből és nincs már hely ahová mehetnének.
drkovax
2016. március 07. 02:23
Egyébként a korábbi zseniális hős Gerkensből, mekkora seggfej lett a szemükben szakmailag, mióta szerintük nem nekik dolgozik ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!