Ámen

2016. február 17. 16:34

Most szóltak az NKA-tól, hogy Bereményi Géza tévedett egy dologban, amikor a Cseh Tamás Programról beszélt nekem ebben az interjúban.

2016. február 17. 16:34
Stumpf András
Facebook

Most szóltak az NKA-tól, hogy Bereményi Géza tévedett egy dologban, amikor a Cseh Tamás Programról beszélt nekem ebben az interjúban. Mint mondják, az NKA mind a Cseh Tamás Archívum Alapítványtól, mind az énekes özvegyétől kért és kapott engedélyt a névhasználatra, az erről szóló, 2014. október 6-án kelt dokumentumot pedig el is küldték nekem. Helyreigazítást nem kértek, csak informálisan közölték ezt, hogy tudjak róla. Mindenesetre úgy gondolom, ha ténybeli tévedés kerül egy szövegbe, az olvasó hivatalos kérés nélkül is megérdemli, hogy korrekt infót kapjon. Ámen.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2016. február 17. 19:49
Úriemberek így intézik egymás között a dolgokat.
madarasi.abel
2016. február 17. 18:53
Az atlatszo hazudott, amikor egy cikkük címe nem azt sugallta, ami aztán a magában a cikkben állt. Strumpf viszont korrekt, amikor tényszerű hibát közöl a sajátjában (fogjuk rá, önhibáján kívül). Azért ennek elég kettős mérce szaga van.
balbako_
2016. február 17. 18:44
Most viszont Stumpf András korrekt volt.
Obulus
2016. február 17. 18:44
Ki a fene vagy te, hogy csak úgy odaszólnak az NKA-ból? Egy egyszerű jobboldali nagyképű firkász vagy, semmi több. Korrekt infót? Tőled?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!