Meg kell állítani az őrületet

2016. március 22. 20:18

A szívem és az imáim a szörnyű brüsszeli tragédia áldozataival vannak. Meg kell állítani ezt az őrültséget és én meg fogom állítani.

2016. március 22. 20:18
Donald Trump
Twitter

„A szívem és az imáim a szörnyű brüsszeli tragédia áldozataival vannak. Meg kell állítani ezt az őrületet és én meg fogom állítani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. március 23. 11:41
"Meg kell állítani ezt az őrületet és én meg fogom állítani.” Be sem kellett volna indítani, és akkor nem lenne sem népvándorlás, sem gyűlölet a keresztényi szeretet és a demokrácia nevében bombázókkal szemben, sem a pöffeszkedő NYUGAT számára a VÁLASZ-TERRORIZMUS. És ha valaki a vallási fanatizmusához némi hazája szétbombázása miatti gyűlöletet is vegyít, akkor a NAGY NYUGAT az önsajnáltatáshoz szükséges erkölcsi alapját is elveszíti. Természetesen a jelen áldozatok ártatlanok, és talán semmit sem tehettek volna a fejlett világ túlkapásival szemben, de ugyanilyen ártatlan volt az is, akit Szíriában, Libanonban vagy Líbiában kibombáztak házából, honából. Vagy II. Leopold és kaucsukos pribékjei, akik Belga-Kongóban cca. 10 millió ember haláláért, és számtalan ember megcsonkolásáért felelősek. Persze, a mai belga szintén és tényleg ártatlan az akkor elkövetett embertelenségek miatt, és neki már csak a pöffeszkedő jómódban kell vezekelnie.
brabant89
2016. március 23. 11:30
Azért arra kíváncsi lennék, Trump miként szándékozik megállítani az EURÓPAI iszlám terrorizmust.
hartnesz
2016. március 23. 10:47
A terrorizmus minden estre Trump malmára hajtja a vizet
Hora
2016. március 23. 07:44
Ide is passzol http://www.echotv.hu/video/111385/20160317_Hatterkep Az amerikai középosztály retteg a lecsúszástól, éppen ezért rendszeren kívülről érkező elnökjelöltek versengenek az USA elnöki székéért. -lásd unortodox elemzés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!