Párbeszéd

2016. március 08. 10:05

Állítsák vissza a korábbi tankötelezettséget! – Nem, nem lesz béremelés. – Csökkentsék a tananyagot! – Ismétlem: nem lesz béremelés.

2016. március 08. 10:05
Laczó Balázs
Kisalföld

– Törvény rendezze a pedagóguslétszám-számítást! – Jaj, ez olyan méltatlan! – Törvény rendezze az állások betöltését! – De nem adhatunk több pénzt. – Állítsák vissza a kötelező 22 órát és legyen többletdíj. – Persze, mindig csak önök. – Kötött munkaidő helyett szabad kezet a munkáltatónak! – Okafogyottá vált a tüntetés. – Vissza az osztályfőnöki órakedvezményt! – Tudjuk jól, kik állnak emögött. – Rendezzék a meglévő pótlékok szempontjait! – A rendőrök bére is alacsony. – Vissza a minőségi pótlékot! – Nemcsak önök dolgoznak. – Aki nem tartozik a pedagógus-életpályamodell hatálya alá, annak járjon intézményi pótlék! – Olyan értelmetlen ez az egész. – Szabad tankönyvválasztást! – De maguknak ott a nyári szünet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feco
2016. március 23. 18:03
Ha rosszul bánunk a tanárokkal, akkor egy idő után nem lesz majd tanár. (lásd orvosok, munkások...) Hál istennek, már nem érint a kérdés. A diákokat sajnálom csak. Nekik azt tudnám mondani, hogy túl kell élni, aztán jöhet aminek jönnie kell...
pollip
2016. március 08. 12:26
Egyetért a táppénzcsalással, az érettségi ellehetetlenítésével, a gyerekek bevonásával a politikába, a nem ad jegyet akcióval...........................nem tárgyalnak a tanárok...................
tevevanegypupu
2016. március 08. 11:16
Aztán miért is lenne béremelés, el sem fogadhatják, hiszen ugye nincs kréta és wc papír, csak nem fog ilyenkor öntudatos tanár fizetésemelést kérni. Vegye elő a tavalyi kockás inget és fusson neki abban, a gyerekek pedig adják meg a kezdő sebességet..
Gullwing
2016. március 08. 11:04
Ennek a pöcsnek már saját gondolata sincs, azért kell idézeteket összelapátolnia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!