Liberális véleménydiktátor barátaink figyelmébe!

2016. március 21. 16:19

Ezek az önjelölt „humanitárius gondolkodók” ugyanis kifejezetten bátorítják, serkentik és segítik a migrációs folyamatokat – a nemzetállamok akaratát semmibe véve.

2016. március 21. 16:19
Topolánszky Ádám
Nézőpontok blog

„De nem csak az idézett írás helyezi más megvilágításba a modernkori népvándorlás brüsszeli pulpitusokon pöffeszkedő védelmezőit. Tucatnyi más könyv és tudományos cikk foglalkozott már ezzel a gondolattal. Nem beszélve a történelemkönyvekről, melyek alapvető tézise még a marxisták szerint is az, hogy a történelem gyakran megismétli önmagát. Márpedig a vándorló népek igazolt szerepét a Római Birodalom felbomlása okán valószínűleg mindenki ismeri.

De térjünk vissza a »tolerancia-papagájokra«, akik egyáltalán nem a tolerancia értékrendjének szellemében osztják dogmatikus téziseiket, megrovásaikat és fegyelmi eljárásaikat Brüsszelből, Washingtonból, Berlinből és New Yorkból – vagy épp valamelyik budapesti liberális média hasábjairól. Netán felkent papjai ennek a manipulatív stratégiának? Ezek az önjelölt »humanitárius gondolkodók« ugyanis kifejezetten bátorítják, serkentik és segítik a migrációs folyamatokat – a nemzetállamok akaratát semmibe véve. Tagállamaik ellenvetései közepette pedig a brüsszeli elit csak a törökökkel hajlandó tárgyalni a folyamatban lévő »projekt« kivitelezésében, amely így önmagában megszakításmentesen garantálja a migránsok beözönlését Európába. (...)

Érdekes, hogy többen ezt már az európai migrációs krízis tavalyi kirobbanása után éreztük, míg családi és baráti körben több magasan képzett értelmiségi hozzászóló kishitűnek és kirekesztőnek nevezett bennünket, valamint cinikus módon saját egykori emigrációnkat próbálta párhuzamba állítani ezzel a mai folyamattal.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2016. május 26. 18:12
Értem. Szóval, a "fideszes" kifejezést sikerült magyar gyűlöletként fordítanod, majd egy magyar honfitársadat ugyanazzal a lendülettel felszólítod, hogy takarodjon az országból. Akárhogy is nézem, nem látok semmilyen különbséget a két poszt minősége között.
Pinter68
2016. május 26. 18:12
"Ezek az önjelölt »humanitárius gondolkodók« ugyanis kifejezetten bátorítják, serkentik és segítik a migrációs folyamatokat – a nemzetállamok akaratát semmibe véve." Elképzelem Abdult, amint a legnagyobb lelki békében, sorsával teljesen kibékülve üldögél immár 2-3. éve egy törökországi menekülttáborban, fekete munkán tengetve az életét. Mígnem egyszer csak elolvassa a The New York Times vagy valamelyik másik "liberális véleményterrort" folytató lap vezércikkét és kitalálja, hogy hát hiszen őt tárt karokkal várják a migráncssimogató nyugaton! Nyilván, csak így történhet. Nem pedig úgy, hogy azt hallja valamelyik szintén hasonló helyzetben lévő társától, hogy ennél a teljes kilátástalanságnál még az is jobb, ha megpróbálnak eljutni Nyugat-Európába, mert ott van rá esély, hogy kicsit normálisabb életet élhetnek.
Pinter68
2016. május 26. 18:12
Igazad van! Elég volt a terrorból! Mégis csak tűrhetetlen, hogy ebben az országban más vélemény is hallható/olvasható/látható legyen, mint a tiétek!
balbako_
2016. április 15. 10:19
Most láttam a tévében, hogy migránsok Stockholmban megtámadtak egy ausztráliai tévés stábot. A rendőrség közölte nem tud foglalkozni az üggyel bokros teendőik miatt. Óh a liberalizmus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!