Légzőgyakorlat

2016. április 04. 14:47

Turisztikai vásárt tartottak Kínában, Hainan szigetén a minap, ahol egy vállalkozás dobozba zárt, oxigéndús levegőt kínált a standokon.

2016. április 04. 14:47
Keszei L. András
Kisalföld

És ezzel el is értünk ahhoz a ponthoz, amikor fejükhöz kaphatnak, akik eddig nem értették az okok és okozatok gyémántláncolatát, a külgazdasági offenzíva mélyebb összefüggéseit, ami a szakminiszter szavai szerint Magyarországot Kína európai gazdasági expanziójának hídfőállásává tette. Mert hát Magyarhonban is nagy szükség van a friss levegőre. Jól jöhet egy-egy palack az emberminisztériumnak pedagógussztrájk idején; a Nemzeti Választási Irodának Erdősi Lászlóné hasonmásainak felbukkanása esetére, a kormánynak, ha Brüsszel szabálytalan költések miatt visszatart megkapni remélt tízmilliárdokat, és ha mondjuk belerondít a jól kitalált kaszinótörvénybe; vagy a jegybankelnöknek, ha kiderül, a nemzeti bankos alapítványoknak juttatott vagyon alkotmányosan mégsem veszítheti el közpénz jellegét.

És nem utolsósorban nekünk sem árt az oxigéndús levegő. Mélyen beszív, kifúj. Jó a magas vérnyomásra.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. április 05. 11:41
Ennek is mindenről a pina(törölve), pardon orbántehetróla jut eszébe.
Wendriner
2016. április 04. 15:51
Kialföld. Ugorgyunk!
di maggio
2016. április 04. 15:14
Anno a Fidesz is árusított konzervet "A kommunizmus utolsó lehelete"felirattal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!