Anyázás, polgári értelemben

2016. április 27. 13:12

A legfrissebb kontender az úgynevezett polgári oldal egyik legsokoldalúbb, legizgalmasabb figurája, a DJ Szövetségtől a hazai popkultúra körüli ügyekig, sőt mostanában a napi hazai és nemzetközi politikai megmondásokig ívelő Jeszenszky Zsolt.

2016. április 27. 13:12
Németh Róbert
hvg.hu

A legfrissebb kontender az úgynevezett polgári oldal egyik legsokoldalúbb, legizgalmasabb figurája, a DJ Szövetségtől a hazai popkultúra körüli ügyekig, sőt mostanában a napi hazai és nemzetközi politikai megmondásokig ívelő Jeszenszky Zsolt, a haveroknak Jeszy, aki ma egy Guns N’ Roses-inspirálta nyilvános Facebook-posztban verselte el a gonosz, kötekedő, nemzetáruló újságírókkal szemben érzett indulatát. Szövegét, melyet alább teljes egészében közlünk, egy a megszólított újságírók édesanyjaira vonatkozó, kifejezetten explicit, a legütősebb amerikai gengszter-rap tartalmakkal vetekedő orális szex-vízióval zárja.

Természetesen és főleg a nemzeti-polgári-keresztény értékrend nagyobb dicsőségére.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2016. október 09. 21:31
Jeszenszky? Már legalább ezt is tudom kicsoda. Egy ócska, mocskos primitív tahó.
tango47
2016. szeptember 08. 23:58
Talán az lehet az oka a keményebb stílusnak, hogy a libbantak ingerküszöbe csak a szülők nemi életének emlegetésére jelez.
yanoo
2016. június 03. 00:57
Jajj, csúnyán beszélnek ezek az izék, a konzervatívok vagy mik és ezek bánccsák a liberális fület.
yanoo
2016. június 03. 00:56
Az kérem, minden haladó és progresszív gondolkodó füleinek zene, de ez, amit Jeszenszky művelt, ez már túlmegy a tolerálható határon.Még ha a fent nevezett haladó gondolkodású lenne, akkor ez magas művészet lenne, de hát nem az...Ez így ocsmány, egy emberként kell elhatárolódnia mindenkinek ettől a szennytől, vagy Jeszemszkynek kamingutolni, hogy ő mégis csak liberális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!