Amikor Elit Karcsi leszólja Orbán Viktort

2016. április 27. 10:58

A méltán híres polihisztor, akinek az évenkénti Prodigy-koncerteket és a nyitott piszoárokat köszönhetjük, ma már abszolút méltán képviseli a magyar elitet.

2016. április 27. 10:58
Szikszai Péter
Magyar Idők

„A ballib médiában annyi bőven elég a jó interjúhoz, hogy egy Forbes-listán szereplő, hipergazdag, überbefolyásos vállalkozóceleb azt nyilatkozza a miniszterelnökről, hogy »nem izgatja a kultúra«.

Nem, nem mehetünk el szó nélkül emellett, mert mindezt olyan közművelődési értelemben autentikus kultúrember nyilatkozta, mint Gerendai Károly. A méltán híres polihisztor, akinek az évenkénti Prodigy-koncerteket és a nyitott piszoárokat köszönhetjük, ma már abszolút méltán képviseli a magyar elitet. Olyannyira, hogy nemrég még konferenciát is szervezett azért, hogy saját magát is beválassza a legfelsőbb körbe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. április 27. 14:47
Báncsák a Viktort???
Mindjárt
2016. április 27. 14:43
Mibe kerűl a magyar adófizetőknek ez a felcsóti maffia rongy?
Héja
2016. április 27. 13:41
Gerendai nevű popmenedzser nem a legélesebb kés a fiókban. Nem is gerendája a magyar kultúra épületének.
twist
2016. április 27. 12:23
Gerendai először is hozza vissza a pénzt, amit ellopott. (nem kevés...). Amúgy egy kis bunkó féreg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!